Adopsjon via Lucas-organisasjonen:

Når du velger å adoptere via oss, gir du et nytt permanent hjem til et dyr som allerede har hatt en tøff begynnelse i livet, og som virkelig fortjener en ny sjanse. Du er med på å redusere antallet hjemløse dyr i Stavanger og du bidrar til at Lucas-organisasjonen kan fortsette å være en organisasjon til stede for å hjelpe dyr.

Hvordan adopterer jeg et dyr ?

Se alle våre katter som er klare for nye hjem på Finn.no

  • Du kan ta kontakt med oss finn.no, ved å fylle ut skjemaet du finner ved å trykke her, eller sende en direkte mail til adopsjon@lucasorgansasjonen.no.
  • Vi vil ta kontakt med deg og finne en tid det passer at du kan komme på besøk til oss, eller eventuelt et av våre fosterhjem.
    Her prøver vi så å finne et dyr som vil passe inn i din familie. Det er viktig for oss at det er god match mellom kattene og familien. Det er viktig at du tenker nøye gjennom gemyttet og lytter til oss som kjenner dyrene godt. Da vil du få en katt som passer deg mye bedre, i motsetning til om du kun går etter utseende.
  • Så er det kontraktskrivning og gjennomgang av diverse forpliktelser du tar på deg ved å adoptere et dyr.
  • Til slutt ønsker vi selvfølgelig oppdateringer om hvordan dyret har det i sitt nye hjem og veien videre.

Priser

Adopsjons-gebyret er 1500 kroner. Dette inkluderer ormekur, chip, kastrering, helsesjekk helsebok, første grunnvaksine vaksine og Fiv/felv test. Er katten over 6 måneder inkluderes også andre (2) grunnvaksine. Vi følger vaksinasjonsprogrammet og det anbefales og sette andre (2) grunnvaksine ca 4 uker etter første derfor så vil det tilkomme et tillegg på katter som er 4 til 6 måneder på 400 kr som da dekker den andre (2) grunnvaksinen og helsesjekk.