Adopsjon via Lucas-organisasjonen:

Når du velger å adoptere via oss, gir du et nytt permanent hjem til et dyr som allerede har hatt en tøff begynnelse i livet, og som virkelig fortjener en ny sjanse. Du er med på å redusere antallet hjemløse dyr i Stavanger og du bidrar til at Lucas-organisasjonen kan fortsette å være en organisasjon til stede for å hjelpe dyr. Trykk her for å se noen dyr fra nettsiden som er adoptert bort.

Hvordan adopterer jeg et dyr ?

  • Du tar kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet du finner ved å trykke her
  • Du kan også sjekke ut mange av dyrene vi har til adopsjon ved å trykke her. Listen blir oppdatert fortløpende.
  • Vi vil ta kontakt med deg og finne en tid det passer at du kan komme på besøk til oss, eller eventuelt et av våre fosterhjem.
    Her prøver vi så å finne et dyr som vil passe deg og dine. Vi har alt fra små, nyfødte kattunger til eldre katter. Det er viktig at du tenker nøye gjennom gemyttet og lytter til oss som kjenner dyrene godt. Da vil du få en katt som passer deg mye bedre, i motsetning til om du kun går etter utseende.
  • Så er det kontraktskrivning og gjennomgang av diverse forpliktelser du tar på deg ved å adoptere et dyr.
  • Til slutt ønsker vi selvfølgelig oppdateringer om hvordan dyret har det i sitt nye hjem og veien videre.

Om dette høres greit ut, fyller du ut skjemaet og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.

 

Priser

Adopsjons-gebyret er 1400 for hankatt og 1500 for hunkatt kr inkluderer helsesjekk, første vaksine og kastrering/sterilisering.

Prisen er fast og det er ikke mulig og gi bud på våre dyr.

 

GUSTAV: er en sjarmerende herremann som ikke har hatt et godt liv tidligere. Han har blitt mye jaget rundt av folk og derfor kan han virke noe sint når du treffer han for første gang, da hans måte og si Hei på er og frese, men han mener ikke så mye med det da han to sekunder etter nyter kos! Han er en skikkelig kosegris og matmons. Han elsker våtfor! Han er en bedagelig og avslappet puse som er veldig sosial med andre dyr. Gustav venter på et hjem som kan gi han den kjærligheten han fortjener etter flere år ute på gaten! Gustav er barbet pga store floker når han kom inn, han er semilanghåret og stor kattepus!

Ønsker du å møte GUSTAV trykker du her, http://www.lucasorganisasjonen.no/jeg-onsker-og-adoptere/ Vi ser frem til å høre fra deg.

LOLA: En søt og herlig kattunge på nå 13 uker. Hun bor i fosterhjem nå men ønsker seg sitt eget foralltid hjem! Hun er helsesjekket og vaksiner 1 gang. Lola kan gjerne bo med andre katter og dyr. Hun er stueren. Når hun blir rundt 6 måneder vil hun bli kastrert

Ønsker du å møte Lola trykker du her, http://www.lucasorganisasjonen.no/jeg-onsker-og-adoptere/ Vi ser frem til å høre fra deg.

Ulrikk: En litt skeptisk gutt som ønsker seg et hjem der han kan bli trygg. Ulrikk er født 29. august 2106, så han er fortsatt en veldig ung katt. Han er en nysgjerrig fyr og er veldig glad i godbiter. Han er gald i kos når han stoler på deg, men han leker med hvem som helst, og hopper gjerne høyt opp i været. Siden har er noe skeptisk av seg er han var for brå bevegelser, men dette er noe som kan trenes på. Ulrikk kan gjerne bo med andre katter da han går sammen med de fleste. Vil nok trives best i et hjem uten små barn frem til han er helt trygg. Han er en morsom kar med mye personlighet, og vil bringe mye glede til et hjem. Ulrikk er kastrert og vil få helsesjekk og første vaksine før han flytter i nytt hjem!

Ønsker du å møte Ulrikk trykker du her, http://www.lucasorganisasjonen.no/jeg-onsker-og-adoptere/ Vi ser frem til å høre fra deg.

Peanøtt er tricolor med hovedfarge grå. Hun er glad i kos, og selv om hun trenger litt tid på å bli kjent med deg, er hun en hengiven og kjærlig katt. Hun er glad i å leke og finner på en del sprell.  Peanøtt er født 22. juni 2016. Hun er sterilisert og har fått helsesjekk og vaksine, så hun er helt klart til å flytte i sitt nye hjem. Peanøtt vil passe i et hjem uten barn, fordi hun har vært veldig skeptisk før og mye bråk og brå bevegelser kan skremme henne. Andre katter er bare positivt, da hun har vokst opp med katter rundt seg, og gjerne går og gnir på dem for kos.

Ønsker du og hilse på Peanøtt, da trykker du her http://www.lucasorganisasjonen.no/jeg-onsker-og-adoptere/ Peanøtt venter, kanskje du er hjemmet for henne?

Ulrikke: En elegant dame som elsker kos og lek. Hun kom til oss gjennom Mattilsynet, så vi kan ikke si så mye om hennes fortid, annet enn at hun har det mye bedre nå enn hun hadde det før. Ulrikke er antatt å være rundt 3 år. Hun vil passe best i det fleste hjem, men hjemmet bør ikke ha andre dominante katter, da Ulrikke er noe sjefete og dominant selv. Ulrikke er sterilisert og vil få helsesjekk og første vaksine før hun flytter i nytt hjem. Ulrikke bor nå i et fosterhjem.

Ønsker du og hilse på, da trykker du her: http://www.lucasorganisasjonen.no/jeg-onsker-og-adoptere/

Dina ble fanget inn av et ungt ektepar som bor i Hafrsfjord, kun en uke før hun fødte 4 herlige unger på badet til det snille paret. Denne kattefamilien flyttet inn til Lucas i begynnelsen av Juli 2016. Alle av ungene har fått nytt hjem og det er kun mamma Dina igjen som venter på sitt nye hjem. Dina er sterilisert og vil få første vaksine og helsesjekk før hun flytter i sitt nye hjem. Vi antar og at det er noe rasekatt i Dana da hun har et spesielt utseende. Dina er en skeptisk katt og vil veldig gjerne stole på mennesker, så hun trenger et hjem som kan gi henne den tiden og kjærligheten hun trenger. Dina er ikke aggresiv i det hele tatt, og ligger gjerne og observerer det som skjer rundt henne. Dina bør komme i et hjem uten barn, men gjerne med andre trygge katter, som kan vise henne at mennesker bare vil henne vel.

Ønsker du å hilse på Dina? Da trykker du her: http://www.lucasorganisasjonen.no/jeg-onsker-og-adoptere/

Persille er tricolor med hovedfarge grå, med gule, slående øyne. Persille er noe redd av seg og har ikke helt lært å stole på mennesker, men hun bor i et fosterhjem og lærer stadig at mennesker kan gi kos, lek og godis. Persille er veldig glad i andre katter, og vil trives i et hjem uten små barn.

Vil du møte henne? Ta kontakt! http://www.lucasorganisasjonen.no/jeg-onsker-og-adoptere/

Grey kom inn høygravid i sommer, sulten og redd. Hun har gjort store framskritt siden ungene ble adoptert ut og hun fikk bo sammen med andre katter. Ved å trygge Luna (nå adoptert) kose, leke og snakke med mennesker, fant hun ut at vi kanskje ikke er så ille. Nå kommer hun for å hilse på, sitter og følge godt med når vi jobber i andre bur i rommet, og leker gjerne – både alene, med andre katter, og med mennesker. Hun vil ikke bli tatt på helt enda, men hun nærmer seg mer og mer. Grey vil ha godt av et erfarent hjem med andre katter.

Vil du fostre eller adoptere denne pene damen? http://www.lucasorganisasjonen.no/jeg-onsker-og-adoptere/

Jorunn er en morsom pusekatt, da hun kan bable i ett kjør, og elsker å gni seg mot og kose med de andre kattene. Hun er ikke helt trygg på kos enda, men hvis en sniker en hånd inn når hun koser med andre katter, elsker hun å bli klødd på, i alle fall til hun oppdager hvem det er som klør. Da vurderer hun situasjonen, og noen ganger får en fortsette, andre ganger ikke. Til tross for at hun ikke oppsøker menneskekos er hun sosial, glad i mat og liker å henge i nærheten. Jorunn vil ha det veldig bra i et hjem med andre katter.

Vil du komme og møte henne? http://www.lucasorganisasjonen.no/jeg-onsker-og-adoptere/

Hebbe Lille (mest hvit) og Hubro (mest svart) var begge livredde for mennesker, men fant hverandre og har holdt sammen siden. Katteterapeuten vår har gjort fantastisk arbeid med dem, og nå er de nysgjerrige, pratsomme, lekne og vil spise godbiter fra hender på gode dager. De elsker hverandre og ligger stort sett oppå hverandre, så et rolig fosterhjem eller hjem sammen hadde vært fantastisk for dem, helst med erfaring med skeptiske katter. Hubro og Hebbe er to morsomme, unge karer som vil fylle hverdagen med liv og spenning, og de er ikke langt fra å stole på mennesker.

Ta gjerne kontakt for mer info eller for å komme og hilse på! http://www.lucasorganisasjonen.no/jeg-onsker-og-adoptere/

Unni er ei skikkelig kostejente, og som regel den første som kommer joggende for å hilse på. Hun har mye energi og leker gjerne, kan gå langt for godbiter og liker eventyr, men ikke før hun har fått en ordentlig dose med kos og kjærlighet. Unni kan fort bli litt sjalu på andre katter hvis de får for mye oppmerksomhet i forhold til henne, og sier fra ved å daske til dem. Hun kan fint gå sammen med andre katter, så lenge det er i et hjem der alle får mye oppmerksomhet og kos. Dette er en kjærlig kosebamse!

Ta gjerne kontakt for mer info eller for å komme og hilse på! http://www.lucasorganisasjonen.no/jeg-onsker-og-adoptere/