Har du lyst og hjelpe et dyr, men du har ikke mulighet til å gi den et hjem? Fortvil ikke, DU kan likevel hjelpe!

Vi jobber hardt med å gi alle våre dyr en ny sjanse og et hjem de virkelig fortjener! Dette kan DU bidra med og virtuelt adoptere et eller flere dyr som bor på vårt senter mens de venter på sitt permanente hjem.

En virtuelladopsjon innebærer et månedlig bidrag på minst 50 kroner, eller mer, for hvert adopterte dyr. Du kan donere pengene direkte til kontoen vår 1503.82.96547. eller via Vipps (#75314), markert med «virtuelladopsjon av (navn på katt/katter)» Alternativer til månedlig betaling er hver 3. måned, hvert halve år, årlig osv. – Hva enn som passer best for deg. Bare husk og gi oss beskjed hvordan du vil utføre betaling

I tillegg til det månedlige bidraget kan du også donere forskjellige ting for å forbedre levekårene til katten, ved å hjelpe med å stelle med den på senteret, eller ved å promotere katten for å øke sjansen for adopsjon. Du kan selvfølgelig komme og sosialisere med katten, dette blir alltid satt stor pris på!

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha mer informasjon på virtualadoption@lucasorganisasjonen.no!

Ønsker du og virtuelt adoptere da trykker du her og fyller ut skjemaet og vi tar kontakt med deg for å lage en avtale.

Tusen takk for du bryr deg og har lyst og støtte oss og dyrene våre!

Tails: Katt for Tjensvoll kolonien. 1 år ca. Det jobbes daglig med å få Tails menneskevandt.

Ulrikk: En god pusegutt som er født 29.august 2016. Han er leken og går fint sammen med andre katter. Han er litt skeptisk til mennesker han ikke stoler på så han trenger tid til å finne seg godt til rette i nytt hjem.

Sponset av: Tor Eirik Asheim

Ulrikke: en elegant dame som kommer gjennom mattilsynet. Ulrikke er et godt eksempel på at dyr ikke bærer nag til mennesker som ikke har vist seg fra sin beste side. Hun er utrolig glad i kos og kommer springen mot oss når vi kommer på senteret med halen rett til værs! Ulrikke kan være ganske sjefete med andre katter og vil derfor trives best i et hjem uten andre dyr. Hun går fint sammen med barn.

Dina ble fanget inn av et ungt ektepar som bor i Hafrsfjord. Hun ble fanget inn kun en uke før hun fødte 4 herlige unger på badet til dette snille paret. Denne familien flyttet inn til Lucas i begynnelsen av Juli 2016. 3 av ungene har fått nytt hjem og den siste er i fosterhjem.

Sponset av: Rita Bügelmeyer

Persille er tricolor med hovedfarge grå. Hun har og noe veldig gule øyner. Persille er noe redd av seg og har ikke helt lært og stole på mennesker ennå. Så hun trenger tid til å bli kjent med oss mennesker.

Zevs: en sky gutt på 11 måneder. Han ble funnet ute når han var 3 – 4 måneder så han er ikke helt trygg på mennesker ennå, men han er nysgjerrig. Han er ekstremt glad i og leke og sier heller ikke nei takk til en lang lur en mye og lun plass. Han trenger et hjem som har masse tid og kjærlighet til og gjøre han trygg på mennesker.

Sponset av: Helene Wathne