Project Description

IFA

Stilige gogutten IFA
ønsker seg et godt foralltidhjem.
💗

Skjønnasen Ifa er en rolig og tilbakeholden pusegutt på ca 1 år. men drives av nysgjerrighet og behov for kjærlighet. Og mat 🙂 Han er veldig kosen og leken når han først tør. Her tok det bare noen dager før han kom frivillig opp i fanget å ville ha kos. Fostersøster har hatt en viktig rolle for han når det gjelder trivsel, og han har kopiert hennes oppførsel. Som igjen har gjort han tryggere rundt oss i fosterhjemmet. Han trenger å treffe mennesker i rolige omgivelser, å ta ting i sitt eget tempo. Hans tempo ser ut til å være noen dager, før han kommer opp til vedkommende frivillig og lar seg klappe. Per dags dato lar han seg lokke av god mat, en god venn, og lek. Ifa ble hentet inn som liten og veldig redd med mamma Iris og søsken. Han er kommet langt ved hjelp av oppvekst i et av våre gode fostedhjem. Ifa er husren, spiser og drikker godt. Ferdig kastrert, chippa og vaksinert, frisk og rask. Vil nok trives best hos noen uten helt små barn, men er vant med kattevante større barn og liker andre katter🖤 Ta kontakt om du er flotte IFA sin nye sjanse. Han fortjener et godt liv i trygge omgivelser.

Vi søker familier el enslige med hensynsfulle større barn (hvis dere har barn), og vi vil at de som adopterer skal være ansvarsfulle voksne som vil ta godt vare på pusene som har hatt en litt kronglete start🤍 Vi setter også stor pris på om din henvendelse er seriøs og gjennomtenkt siden vår tid er dyrebar og alle våre «ansatte» er frivillige. Vi tar mer enn gjerne imot besøk hvis du vil hilse på, så ta kontakt for avtale om du er klar for et nytt medlem i familien 🤍 T A K K for at du leser denne annonsen og vurderer en av våre skatter som ditt nye medlem i familien🖤 Kontakt oss her via finn.no (svarer vi kjappest) eller på mail: adopsjon@ lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vurderer du adopsjon?

Kontakt oss her via finn.no eller på mail: adopsjon @lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vi avtaler en tid for besøk da vi alltid ønsker å treffe nye eiere før det avtales adopsjon/henting, kun unntaksvis får en pus med seg ved første gangs møte. Dette fordi vi vil være sikre på at vi finner rett pus til rett eier. Merk at vi holder til på ØKSNEVAD I KLEPPE I ROGALAND.

Adopsjonsgebyret på kr 1500,- pr pus dekker:

🐾 Chip

🐾 Kastrering 

🐾 Helsesjekk & helsebok

🐾 Fiv & felv test

🐾 Vaksine 2x for de over 6 mnd (1x for de under)

🐾 Ormekur

Alle som adopterer via oss forplikter seg til å ta pus med til en av våre avtaledyrleger for kastrering så snart de er gamle nok, ved ca 6 måneders alderen. ALLE katter adoptert ut fra oss skal kastreres og ID merkes uten unntak. Voksne katter skal holdes inne i minst 8 uker i nytt hjem for å sikre at de finner veien hjem og ikke ender som hjemløse (igjen). Og kattunger skal ikke være ute alene før de er kastrert og er minst 12 mndr gml.

GÅ TIL ADOPSJONSSKJEMA

Et av hovedmålene til Lucas Organisasjonen er å bidra til å minimere antallet hjemløse katter i Rogaland. Målet for dyrene vi tar inn er å finne et godt og varig hjem til dem. Alle våre katter får helsesjekk, første vaksine og blir kastrert og chippet når de forlater vårt senter/avtales i kontrakten. Ingen av våre katter skal brukes til avl. Vårt høyeste ønske er at alle dyr skal ha det godt og bo trygt i et godt hjem, og ikke ute som hjemløse. I Rogaland er det mørketall på 10 000 hjemløse katter.Når du adopterer en tidligere gatekatt åpner du muligheten for oss til å redde inn en ny hjemløs katt fra gata, dermed redder du to liv 🖤