Project Description

NUSSELINE &

IFA

NUSSELINE & IFA
vil bo sammen.
💗

LoveBirds & kjæresteparet IFA & NUSSELINE ønsker seg et godt hjem sammen 🖤🖤 De gjør ALT sammen og vi har ikke hjerte til å skille dem – så om du kan tenke deg to likegjerne som 1 – les mer :

🖤Nusseline er en av de kuleste kattene vi har på senteret akkurat nå. Den bitte lille, søte, uskyldige katten har øyne som kan drepe og viljen til å gjennomføre mord 🙂 Hun er dronninga på rommet sitt og styrer over alt og alle fra trona si men når noe skjer er hun som regel en av de første til å komme og undersøke. Hun liker egentlig folk men kommer aldri til å innrømme det. Hun er utrolig nysgjerrig og stikker snuten inn overalt, alt skal undersøkes og godkjennes. Nusseline kan koses på når hun får god mat og ellers får vi komme helt oppi henne, det er kun når vi prøver å ta på henne uten bestikkelser at den beryktede labben kommer fram. Hun vil bestemme selv :)) Hun liker fart og spenning og ting som skjer, hun er gjerne med på lek og moro og vil bli en strålende og morsom medskyldig hvor enn hun flytter.

Nusseline er en nydelig damepus som kom til oss i sommer med 4 små på slep, hun hadde da bodd i en garasje men var ikke spesielt vant med folk. MEN vi tror hun kanskje har hatt et hjem engang. Hun er født ca juli 2018 & hun er frisk og fin, blank i pelsen og noen utvalgte har fått klappe henne & hun elsker IFA!

🖤 Skjønnasen IFA er en rolig og tilbakeholden pusegutt født ca juni 2020. Ifa er introvert – men drives av nysgjerrighet og behov for kjærlighet. Og mat 🙂 Han er veldig kosen og leken når han først tør. Her tok det bare noen dager før han kom frivillig opp i fanget å ville ha kos. Fostersøster har hatt en viktig rolle for han når det gjelder trivsel, og han har kopiert hennes oppførsel. Som igjen har gjort han tryggere rundt oss i fosterhjemmet. Han trenger å treffe mennesker i rolige omgivelser, å ta ting i sitt eget tempo. Hans tempo ser ut til å være noen dager, før han kommer opp til vedkommende frivillig og lar seg klappe. Per dags dato lar han seg lokke av god mat, en god venn, og lek. Ifa ble hentet inn som liten og veldig redd med mamma Iris og søsken. Han er kommet langt ved hjelp av oppvekst i et av våre gode fostedhjem. Ifa er husren, spiser og drikker godt. Ferdig kastrert, chippa og vaksinert, frisk og rask. Vil nok trives best hos noen uten helt små barn, men er vant med kattevante større barn og elsker NUSSELINE🖤

Vi søker familier el enslige med hensynsfulle større barn (hvis dere har barn), og vi vil at de som adopterer skal være ansvarsfulle voksne som vil ta godt vare på pusene som har hatt en litt kronglete start🤍 Vi setter også stor pris på om din henvendelse er seriøs og gjennomtenkt 🤍
T A K K for at du leser denne annonsen og vurderer en av våre skatter som ditt nye medlem i familien🖤 Kontakt oss her via finn.no (svarer vi kjappest) eller på mail: adopsjon@ lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Hvorfor adoptere to katter?

Vi har flere katter som kun/helst adopteres ut i par, dette gjør vi for å sikre at katten får leve med sin bestevenn resten av livet. Ofte er dette katter som har et unikt bånd, er svært gode venner, og som drar frem det beste i hverandre.
Vi vet av erfaring at 2 katter er vanskeligere å adoptere ut enn 1. Ofte har folk sett for seg å kun ha en katt, og føler at to vil bli alt for mye.

Her er noen gode grunner for å velge to katter:

🐾 Kattene vil alltid ha en lekekompis i nærheten. En å få ut energi sammen med. Det reduserer sjansen for ødeleggelse på feks møbler grunnet kjedsomhet.

🐾 Grenser. Katter som leker sammen gir beskjed når leken blir for røff. Då vil den andre forstå at den har gått over grensen, og etterhvert roe ned på kraften i feks        lekebittet.

🐾 En trenger ikke ha dårlig samvittighet for å være borte en hel dag på jobb. Katten slipper å være helt alene selv om ingen er hjemme.

🐾 Katter er renslige dyr, og hva er vell søtere enn å se to katter som vasker hverandre med ren entusiasme? 😍

🐾 Det blir ikke mye mer rot av 2 katter versus 1. Har du innekatt må dokassene tas daglig uansett, det tar bare ettpar minutt lenger.

🐾 Man vet på forhånd at kattene går godt sammen. De vil være en stor trygghet for hverandre i nytt hjem, spesielt i starten om alt er litt skummelt.

🐾 Man redder 2 liv istedenfor 1. Det i seg selv er en ganske god grunn.❤

Vi søker familier el enslige med hensynsfulle barn ( hvis dere har barn), og vi vil at de som adopterer skal være ansvarsfulle voksne som vil ta godt vare på de minste av våre skatter hele livet 🤍 Vi setter også stor pris på om din henvendelse er seriøs og gjennomtenkt – tid er som alltid mangelvare 🖤 Vi tar mer enn gjerne imot besøk for å hilse på og møte de små «live», så ta kontakt for avtale om du er klar for et nytt medlem i familien 🤍

Vurderer du adopsjon?

Kontakt oss her via finn.no eller på mail: adopsjon @lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vi avtaler en tid for besøk da vi alltid ønsker å treffe nye eiere før det avtales adopsjon/henting, kun unntaksvis får en pus med seg ved første gangs møte. Dette fordi vi vil være sikre på at vi finner rett pus til rett eier. Merk at vi holder til på ØKSNEVAD I KLEPPE I ROGALAND.

Adopsjonsgebyret på kr 1500,- pr pus dekker:

🐾 Chip

🐾 Kastrering 

🐾 Helsesjekk & helsebok

🐾 Fiv & felv test

🐾 Vaksine 2x for de over 6 mnd (1x for de under)

🐾 Ormekur

Alle som adopterer via oss forplikter seg til å ta pus med til en av våre avtaledyrleger for kastrering så snart de er gamle nok, ved ca 6 måneders alderen. ALLE katter adoptert ut fra oss skal kastreres og ID merkes uten unntak. Voksne katter skal holdes inne i minst 8 uker i nytt hjem for å sikre at de finner veien hjem og ikke ender som hjemløse (igjen). Og kattunger skal ikke være ute alene før de er kastrert og er minst 12 mndr gml.

Et av hovedmålene til Lucas Organisasjonen er å bidra til å minimere antallet hjemløse katter i Rogaland. Målet for dyrene vi tar inn er å finne et godt og varig hjem til dem. Alle våre katter får helsesjekk, første vaksine og blir kastrert og chippet når de forlater vårt senter/avtales i kontrakten. Ingen av våre katter skal brukes til avl. Vårt høyeste ønske er at alle dyr skal ha det godt og bo trygt i et godt hjem, og ikke ute som hjemløse. I Rogaland er det mørketall på 10 000 hjemløse katter.Når du adopterer en tidligere gatekatt åpner du muligheten for oss til å redde inn en ny hjemløs katt fra gata, dermed redder du to liv 🖤