Project Description

GYA &

GABBY

Skjønneste søstrene Gya & Gaby. 💗

Hils på disse to 🤍🖤 Herlige Gya og Gabrielle er to nydelige søstre som leter etter et hjem hvor de kan bo #sammen #forever. De er født ca 22/3-20, og er oppvokst i fosterhjem med kattevante barn og andre katter. Gya er den mest utadvendte og ekstroverte – hun er pågående og går veldig fint med barn, elsker oppmerksomhet, og prøver å selge seg inn til alle :)) Hun elsker oppmerksomhet og nye folk. Gaby (Gabrielle) er den introverte, hun er noe mer reservert til ukjente, men når hun blir kjent med deg er hun en skikkelig kosepus, som elsker å komme opp i sofaen å kose på kvelden, og egentlig koser hun #hvorsomhelst. Hører hun en annen katt male, så kommer hun springende for å bli med på kosen! Disse to ønsker seg trygge utemuligheter når de er gamle nok, da de ofte står ved døra i fosterhjemmet når de andre får gå ut.
To kjærlige søstre, som gjerne vasker å steller på hverandre, og er godt selskap både for hverandre og for menneskene i huset 🤍🤍 De er nå flyttet til senteret vårt & er veldig klare for adopsjon.

De ble hentet inn i 1/5-20. Og ble funnet forlatt og alene ute et sted på Strandalandet og vi fant ingen mammapus noested, de var også tamme og rolige, dermed er det trolig noen som har dumpet dem der. Heldigvis fant noen dem fort og de har bodd i et av våre fantastiske fosterhjem & tilogmed hatt en reservemor som de har fått kos og melk fra. Gya er den lyseste tigerstripete & Gabrielle den mørkeste. De er begge helt tamme, stuerene & disse to gjør ALT sammen, de sover, leker, spiser. Vi tenker at de passer best i et hjem uten helt små unger fast, de er ikke typen som liker å bli lekt dukke med og vil ligge rolig og tålmodig i en dukkevogn feks🤍 De er altså ganske så selvstendige, men kommer for kos når det passer dem. Hvis du leser dette og tenker – disse to vil passe hos meg/oss – ta kontakt – så avtaler vi et besøk! G & G gleder seg!

Hvorfor adoptere to katter?

Vi har flere katter som kun/helst adopteres ut i par, dette gjør vi for å sikre at katten får leve med sin bestevenn resten av livet. Ofte er dette katter som har et unikt bånd, er svært gode venner, og som drar frem det beste i hverandre.
Vi vet av erfaring at 2 katter er vanskeligere å adoptere ut enn 1. Ofte har folk sett for seg å kun ha en katt, og føler at to vil bli alt for mye.

Her er noen gode grunner for å velge to katter:

🐾 Kattene vil alltid ha en lekekompis i nærheten. En å få ut energi sammen med. Det reduserer sjansen for ødeleggelse på feks møbler grunnet kjedsomhet.

🐾 Grenser. Katter som leker sammen gir beskjed når leken blir for røff. Då vil den andre forstå at den har gått over grensen, og etterhvert roe ned på kraften i feks        lekebittet.

🐾 En trenger ikke ha dårlig samvittighet for å være borte en hel dag på jobb. Katten slipper å være helt alene selv om ingen er hjemme.

🐾 Katter er renslige dyr, og hva er vell søtere enn å se to katter som vasker hverandre med ren entusiasme? 😍

🐾 Det blir ikke mye mer rot av 2 katter versus 1. Har du innekatt må dokassene tas daglig uansett, det tar bare ettpar minutt lenger.

🐾 Man vet på forhånd at kattene går godt sammen. De vil være en stor trygghet for hverandre i nytt hjem, spesielt i starten om alt er litt skummelt.

🐾 Man redder 2 liv istedenfor 1. Det i seg selv er en ganske god grunn.❤

Vi søker familier el enslige med hensynsfulle barn ( hvis dere har barn), og vi vil at de som adopterer skal være ansvarsfulle voksne som vil ta godt vare på de minste av våre skatter hele livet 🤍 Vi setter også stor pris på om din henvendelse er seriøs og gjennomtenkt – tid er som alltid mangelvare 🖤 Vi tar mer enn gjerne imot besøk for å hilse på og møte de små «live», så ta kontakt for avtale om du er klar for et nytt medlem i familien 🤍

Vurderer du adopsjon?

Kontakt oss her via finn.no eller på mail: adopsjon @lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vi avtaler en tid for besøk da vi alltid ønsker å treffe nye eiere før det avtales adopsjon/henting, kun unntaksvis får en pus med seg ved første gangs møte. Dette fordi vi vil være sikre på at vi finner rett pus til rett eier. Merk at vi holder til på ØKSNEVAD I KLEPPE I ROGALAND.

Adopsjonsgebyret på kr 1500,- pr pus dekker:

🐾 Chip

🐾 Kastrering 

🐾 Helsesjekk & helsebok

🐾 Fiv & felv test

🐾 Vaksine 2x for de over 6 mnd (1x for de under)

🐾 Ormekur

Alle som adopterer via oss forplikter seg til å ta pus med til en av våre avtaledyrleger for kastrering så snart de er gamle nok, ved ca 6 måneders alderen. ALLE katter adoptert ut fra oss skal kastreres og ID merkes uten unntak. Voksne katter skal holdes inne i minst 8 uker i nytt hjem for å sikre at de finner veien hjem og ikke ender som hjemløse (igjen). Og kattunger skal ikke være ute alene før de er kastrert og er minst 12 mndr gml.

Et av hovedmålene til Lucas Organisasjonen er å bidra til å minimere antallet hjemløse katter i Rogaland. Målet for dyrene vi tar inn er å finne et godt og varig hjem til dem. Alle våre katter får helsesjekk, første vaksine og blir kastrert og chippet når de forlater vårt senter/avtales i kontrakten. Ingen av våre katter skal brukes til avl. Vårt høyeste ønske er at alle dyr skal ha det godt og bo trygt i et godt hjem, og ikke ute som hjemløse. I Rogaland er det mørketall på 10 000 hjemløse katter.Når du adopterer en tidligere gatekatt åpner du muligheten for oss til å redde inn en ny hjemløs katt fra gata, dermed redder du to liv 🖤