Project Description

HANNAH

Herlige Hannah
søker foralltidhjem.
💗

Fantastiske snille og vakre Hannah kom til oss tidlig i sommer med to små på slep og med pelsen full i floker, hun var og tynn og sliten. Ikke vet vi hvorfor hun ble kastet på dør for denne skjønne herligheten er helt tam og elsker kos! Hun var en god mamma og er ung selv også. Nå som de to ungene hennes er trygt adoptert ut ønsker Hannah seg et godt hjem så snart som mulig. Hun trenger noen som vil ta godt vare på henne, som kan stelle pelsen hennes & passe på at hun går opp i vekt. Hun er frisk og fin men må fetes opp litt. Vi tror hun savner ungene litt og da hadde et nytt hjem vært supert NÅ. Har du et godt fang og mye kos og kjærlighet et trygt sted å tilby? Vi tror hun vil passe hos de aller fleste. Hjelp en mammapus! De som blir «igjen». Ta kontakt davel, Hannah venter 🖤🖤 Vi søker familier el enslige med hensynsfulle barn ( hvis dere har barn), og vi vil at de som adopterer skal være ansvarsfulle voksne som vil ta godt vare på våre skatter hele livet deres🤍Vi setter også stor pris på om din henvendelse er seriøs og gjennomtenkt. Vi tar mer enn gjerne imot besøk for å hilse på, så ta kontakt for avtale om du er klar for et nytt medlem i familien 🤍

Vurderer du adopsjon?

Kontakt oss her via finn.no eller på mail: adopsjon @lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vi avtaler en tid for besøk da vi alltid ønsker å treffe nye eiere før det avtales adopsjon/henting, kun unntaksvis får en pus med seg ved første gangs møte. Dette fordi vi vil være sikre på at vi finner rett pus til rett eier. Merk at vi holder til på ØKSNEVAD I KLEPPE I ROGALAND.

Adopsjonsgebyret på kr 1500,- pr pus dekker:

🐾 Chip

🐾 Kastrering 

🐾 Helsesjekk & helsebok

🐾 Fiv & felv test

🐾 Vaksine 2x for de over 6 mnd (1x for de under)

🐾 Ormekur

Alle som adopterer via oss forplikter seg til å ta pus med til en av våre avtaledyrleger for kastrering så snart de er gamle nok, ved ca 6 måneders alderen. ALLE katter adoptert ut fra oss skal kastreres og ID merkes uten unntak. Voksne katter skal holdes inne i minst 8 uker i nytt hjem for å sikre at de finner veien hjem og ikke ender som hjemløse (igjen). Og kattunger skal ikke være ute alene før de er kastrert og er minst 12 mndr gml.

GÅ TIL ADOPSJONSSKJEMA

Et av hovedmålene til Lucas Organisasjonen er å bidra til å minimere antallet hjemløse katter i Rogaland. Målet for dyrene vi tar inn er å finne et godt og varig hjem til dem. Alle våre katter får helsesjekk, første vaksine og blir kastrert og chippet når de forlater vårt senter/avtales i kontrakten. Ingen av våre katter skal brukes til avl. Vårt høyeste ønske er at alle dyr skal ha det godt og bo trygt i et godt hjem, og ikke ute som hjemløse. I Rogaland er det mørketall på 10 000 hjemløse katter.Når du adopterer en tidligere gatekatt åpner du muligheten for oss til å redde inn en ny hjemløs katt fra gata, dermed redder du to liv 🖤