Project Description

HEBE &

MINNI

Verdens skjønneste perlevenner
vil bo sammen.
💗

Verdens fineste og beste bestevenner -herlige HEBBE & nydelige MINNI er nå klare for veien videre SAMMEN & vi ønsker så veldig at de skal få et godt hjem ilag! Disse to har virkelig blomstret i hverandres selskap og ved hjelp av et av våre utrolige fosterhjem som har gitt dem det de trenger for å bli klar for adopsjon. Vi er derfor superglade for at vi nå kan søke etter et godt og rolig hjem til dem med trygge uteområder hvor de kan bo sammen🖤 🐾🖤🐾

Fosterhjemmet skriver:
«Etter gode måneder hos oss har det vært store fremskritt for Hebbe fra å ha gjemt seg under sofaen de første fire ukene til nå når han er blitt en skikkelig kosegutt. Han er fortsatt skvetten, noe han nok alltid vil være, men vi har feks vent han til reisebur som han har vært så redd for. Nå hender det ofte at han tilogmed sover der 🤍 Hebbe er ekstremt sosial og følger oss hvor vi går, og sitter hver morgen klar utenfor soverommet vårt. Skjønne Minni er en bedagelig dame. Hun kan stort sett klappes og børstes når hun får knask. Hebbe blir børstet hver dag. Får vi besøk både av voksne og små barn stikker de ikke lenger av. De elsker faktisk at barna leker med dem. De spiser også av hånden når besøkene gir dem gobiter🤍🤍Hebbe er veldig aktiv og hadde hatt godt av å fått være ute. Derfor håper vi at noen snart kommer og hilser på til adopsjon 🐾🤍🐾

Hebbe og Minni er to virkelig skjønne katter som går utrolig godt sammen. Hebbe roper på Minni hvis han ikke ser henne. De vasker hverandre og dilter etter hverandre nesten hvor de går. Ser Minni en annen katt i ett vindu og skal springe til ett annet for å følge katten, springer Hebbe etter. At de er to, og også er avhengige av hverandre, gjør at hverdagen deres aldri blir kjedelig. Av natur er Hebbe som nevnt en skvetten fyr, men har en først fått tilliten hans så elsker han kos. Han er veldig glad i å utforske omgivelsene. Det samme er Minni. Begge to elsker å sitte i vinduene og få med seg hva som skjer ute. Hebbe er veldig aktiv og det kjekkeste som finnes er å leke med Minni og omvendt. De har daglige lekerunder hvor de springer etter hverandre og ikke minst så lurer de på hverandre bak ett hjørne for så å hoppe fram for å lekeskremme 😅

Minni er en rolig og bedagelig dame på litt over 2 år. Født ca Jan/Feb 2018. Hun godtar klapping og børsting når hun får knask, og er veldig nysgjerrig og liker å leke. Hebbe er født ca Jan/Feb 2017 og er litt over 3 år, han er veldig så aktiv og han vil nok trives best med å kunne være ute når han vil, men først når han er trygg på omgivelsene. De er begge to renslige og elsker knask, begge spiser ifra hånden. Så nå venter Hebbe & Minni bare på besøk. Kan du tenke deg å gi hjem til TO likegjerne som 1? Ta kontakt & fortell litt om deg og dine og hva du kan tilby🖤🖤

Hvorfor adoptere to katter?

Vi har flere katter som kun/helst adopteres ut i par, dette gjør vi for å sikre at katten får leve med sin bestevenn resten av livet. Ofte er dette katter som har et unikt bånd, er svært gode venner, og som drar frem det beste i hverandre.
Vi vet av erfaring at 2 katter er vanskeligere å adoptere ut enn 1. Ofte har folk sett for seg å kun ha en katt, og føler at to vil bli alt for mye.

Her er noen gode grunner for å velge to katter:

🐾 Kattene vil alltid ha en lekekompis i nærheten. En å få ut energi sammen med. Det reduserer sjansen for ødeleggelse på feks møbler grunnet kjedsomhet.

🐾 Grenser. Katter som leker sammen gir beskjed når leken blir for røff. Då vil den andre forstå at den har gått over grensen, og etterhvert roe ned på kraften i feks        lekebittet.

🐾 En trenger ikke ha dårlig samvittighet for å være borte en hel dag på jobb. Katten slipper å være helt alene selv om ingen er hjemme.

🐾 Katter er renslige dyr, og hva er vell søtere enn å se to katter som vasker hverandre med ren entusiasme? 😍

🐾 Det blir ikke mye mer rot av 2 katter versus 1. Har du innekatt må dokassene tas daglig uansett, det tar bare ettpar minutt lenger.

🐾 Man vet på forhånd at kattene går godt sammen. De vil være en stor trygghet for hverandre i nytt hjem, spesielt i starten om alt er litt skummelt.

🐾 Man redder 2 liv istedenfor 1. Det i seg selv er en ganske god grunn.❤

Vi søker familier el enslige med hensynsfulle barn ( hvis dere har barn), og vi vil at de som adopterer skal være ansvarsfulle voksne som vil ta godt vare på de minste av våre skatter hele livet 🤍 Vi setter også stor pris på om din henvendelse er seriøs og gjennomtenkt – tid er som alltid mangelvare 🖤 Vi tar mer enn gjerne imot besøk for å hilse på og møte de små «live», så ta kontakt for avtale om du er klar for et nytt medlem i familien 🤍

Vurderer du adopsjon?

Kontakt oss her via finn.no eller på mail: adopsjon @lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vi avtaler en tid for besøk da vi alltid ønsker å treffe nye eiere før det avtales adopsjon/henting, kun unntaksvis får en pus med seg ved første gangs møte. Dette fordi vi vil være sikre på at vi finner rett pus til rett eier. Merk at vi holder til på ØKSNEVAD I KLEPPE I ROGALAND.

Adopsjonsgebyret på kr 1500,- pr pus dekker:

🐾 Chip

🐾 Kastrering 

🐾 Helsesjekk & helsebok

🐾 Fiv & felv test

🐾 Vaksine 2x for de over 6 mnd (1x for de under)

🐾 Ormekur

Alle som adopterer via oss forplikter seg til å ta pus med til en av våre avtaledyrleger for kastrering så snart de er gamle nok, ved ca 6 måneders alderen. ALLE katter adoptert ut fra oss skal kastreres og ID merkes uten unntak. Voksne katter skal holdes inne i minst 8 uker i nytt hjem for å sikre at de finner veien hjem og ikke ender som hjemløse (igjen). Og kattunger skal ikke være ute alene før de er kastrert og er minst 12 mndr gml.

Et av hovedmålene til Lucas Organisasjonen er å bidra til å minimere antallet hjemløse katter i Rogaland. Målet for dyrene vi tar inn er å finne et godt og varig hjem til dem. Alle våre katter får helsesjekk, første vaksine og blir kastrert og chippet når de forlater vårt senter/avtales i kontrakten. Ingen av våre katter skal brukes til avl. Vårt høyeste ønske er at alle dyr skal ha det godt og bo trygt i et godt hjem, og ikke ute som hjemløse. I Rogaland er det mørketall på 10 000 hjemløse katter.Når du adopterer en tidligere gatekatt åpner du muligheten for oss til å redde inn en ny hjemløs katt fra gata, dermed redder du to liv 🖤