Project Description

HELLE

Herlige snille Helle
søker foralltidhjem.
💗

Herligste HELLE er ei utrolig sosial og ung dame som må ha trygge utemulighet, hun har nettopp hatt sitt eneste kull med unger som har reist til sine nye hjem nå, og nå er Helle selv klar til å finne sitt nye sted. Helle er en søt skipskatt og hun er en kosen dame som også liker å leke🤍 Hun er ca 1,5 år gammel. Forlatt av eier før jul i fjor en gang, og da hun ble hentet inn til oss i vinter så var hun dessverre drektig alt. Helle fikk 5 fine kattunger i et av våre supre fosterhjem den 11/5 & nå er det altså mamma sin tur og finne seg et godt hjem hos snille folk! Helle er helt tam og hadde på et gammelt halsbånd da hun ble funnet, men tross etterlysninger overalt over lang tid – har utrolig nok ingen eier tatt kontakt. Heldige Helle fikk heldigvis få ungene sine inne, og hun blir kastrert / chippet & vaksinert før hun reiser fra oss og er da klar for et godt liv videre🤍 Hun vil passe hos de fleste & er også vant med hund. Helle har en flott «skogskattaktig» pels som må stelles, ikke noe problem når det gjelder henne 🙂 PS! husk at adopterer du fra oss kan VI hjelpe flere! Og adopterer du en voksen pus og attpåtil en mammapus hjelper du dobbelt – for de blir ofte glemt og må vente lenge på et hjem🤍 Så ta kontakt om DU vil møte Helle. Hun er så herlig🤍

Vurderer du adopsjon?

Kontakt oss her via finn.no eller på mail: adopsjon @lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vi avtaler en tid for besøk da vi alltid ønsker å treffe nye eiere før det avtales adopsjon/henting, kun unntaksvis får en pus med seg ved første gangs møte. Dette fordi vi vil være sikre på at vi finner rett pus til rett eier. Merk at vi holder til på ØKSNEVAD I KLEPPE I ROGALAND.

Adopsjonsgebyret på kr 1500,- pr pus dekker:

🐾 Chip

🐾 Kastrering 

🐾 Helsesjekk & helsebok

🐾 Fiv & felv test

🐾 Vaksine 2x for de over 6 mnd (1x for de under)

🐾 Ormekur

Alle som adopterer via oss forplikter seg til å ta pus med til en av våre avtaledyrleger for kastrering så snart de er gamle nok, ved ca 6 måneders alderen. ALLE katter adoptert ut fra oss skal kastreres og ID merkes uten unntak. Voksne katter skal holdes inne i minst 8 uker i nytt hjem for å sikre at de finner veien hjem og ikke ender som hjemløse (igjen). Og kattunger skal ikke være ute alene før de er kastrert og er minst 12 mndr gml.

GÅ TIL ADOPSJONSSKJEMA

Et av hovedmålene til Lucas Organisasjonen er å bidra til å minimere antallet hjemløse katter i Rogaland. Målet for dyrene vi tar inn er å finne et godt og varig hjem til dem. Alle våre katter får helsesjekk, første vaksine og blir kastrert og chippet når de forlater vårt senter/avtales i kontrakten. Ingen av våre katter skal brukes til avl. Vårt høyeste ønske er at alle dyr skal ha det godt og bo trygt i et godt hjem, og ikke ute som hjemløse. I Rogaland er det mørketall på 10 000 hjemløse katter.Når du adopterer en tidligere gatekatt åpner du muligheten for oss til å redde inn en ny hjemløs katt fra gata, dermed redder du to liv 🖤