Project Description

IGLO

Fineste frk Iglo
søker foralltidhjem.
💗

Hils på verdens fineste vesle snupp! Hentet inn som liten pjusk kattunge med mor og søsken fra et røft liv ute i Mekjarvik rett før jul 2019, og adoptert ut fra oss våren 2020. Så blir livet avogtil ikke som vi håpet likevel for våre små og herlige og dermed søker frøken IGLO nå påny etter et godt, stødig og pålitelig hjem hos ansvarsfulle folk. Iglo selv virker helt uåpvirket av den noe humpete starten – hun liker å kose seg på sofaen el tilogmed his betrodde folk, på fanget – hun er bedagelig og tar livet med ro🤍 Iglo er litt skvetten innimellom, så hun passer nok derfor også best for noen med litt større barn. Hun er født ca oktober 2019, så hun er en ung dame. Hun er kastrert, chippet og helsesjekket, frisk og fin, den herlige pelsen må stelles, så regn med pelsstell. Iglo er virkelig en sjelden og skjønn pus med sine knallgule øyne & sitt fluffy ytre. Og vi håper inderlig å finne rette folkene for henne nå. Så vil du møte denne fine frøkna? Ta kontakt så avtaler vi et besøk🖤 Vi søker familier el enslige med hensynsfulle barn ( hvis dere har barn), og vi vil at de som adopterer skal være ansvarsfulle voksne som vil ta godt vare på de minste av våre skatter hele livet deres🤍 Vi setter også stor pris på om din henvendelse er seriøs og gjennomtenkt. Ta KUN kontakt om du bor i nærheten av KLEPP. Vi tar mer enn gjerne imot besøk for å hilse på og om du vil møte de små «live», så ta kontakt for avtale om du er klar for et nytt medlem i familien.

Vurderer du adopsjon?

Kontakt oss her via finn.no eller på mail: adopsjon @lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vi avtaler en tid for besøk da vi alltid ønsker å treffe nye eiere før det avtales adopsjon/henting, kun unntaksvis får en pus med seg ved første gangs møte. Dette fordi vi vil være sikre på at vi finner rett pus til rett eier. Merk at vi holder til på ØKSNEVAD I KLEPPE I ROGALAND.

Adopsjonsgebyret på kr 1900,- pr pus dekker:

🐾 Chip

🐾 Kastrering 

🐾 Helsesjekk & helsebok

🐾 Fiv & felv test

🐾 Vaksine 2x for de over 6 mnd (1x for de under)

🐾 Ormekur

Alle som adopterer via oss forplikter seg til å ta pus med til en av våre avtaledyrleger for kastrering så snart de er gamle nok, ved ca 6 måneders alderen. ALLE katter adoptert ut fra oss skal kastreres og ID merkes uten unntak. Voksne katter skal holdes inne i minst 8 uker i nytt hjem for å sikre at de finner veien hjem og ikke ender som hjemløse (igjen). Og kattunger skal ikke være ute alene før de er kastrert og er minst 12 mndr gml.

GÅ TIL ADOPSJONSSKJEMA

Et av hovedmålene til Lucas Organisasjonen er å bidra til å minimere antallet hjemløse katter i Rogaland. Målet for dyrene vi tar inn er å finne et godt og varig hjem til dem. Alle våre katter får helsesjekk, første vaksine og blir kastrert og chippet når de forlater vårt senter/avtales i kontrakten. Ingen av våre katter skal brukes til avl. Vårt høyeste ønske er at alle dyr skal ha det godt og bo trygt i et godt hjem, og ikke ute som hjemløse. I Rogaland er det mørketall på 10 000 hjemløse katter.Når du adopterer en tidligere gatekatt åpner du muligheten for oss til å redde inn en ny hjemløs katt fra gata, dermed redder du to liv 🖤