Project Description

KAJA

Kaja trenger et fosterhjem/foreverhome
med kjærlighet og tålmod.
💗

Nydelige KAJA er en pus som kom til oss med 3 små unger fra Sola og et liv som hjemløs i fjor sommer. Ungene er adoptert ut forlengst og nå er også mamma Kaja klar for å lete etter sitt perfekte hjem og starten på resten av livet🖤 Kaja var ikke menneskevandt da hun kom inn og hun trenger derfor et rolig og litt erfarent hjem som har mye tid til kjærlighet & sosialisering. Hjemmet MÅ ha andre tamme rause katter eller så må Kaja få med seg en venn fra oss. Hun har kommet seg veldig siden hun kom inn og snuser nå på fingerene våre og slikker våtfor av hendene om hun får sjangsen. Kaja kan også klappes hvis du tar deg god tid og hun er en sucker for matbit og lar seg avlede med det. Hun må ha det for det meste rolig og vi søker derfor hjem uten helt små barn som faste medlemmer. Vi søker alternativt fosterhjem / prøvekontrakt for Kaja. Har du & dine familie det som trengs for å gi fineste Kaja en ny og god start på livet? Ta kontakt om dere vil hilse på🖤

Vi søker familier el enslige med hensynsfulle større barn ( hvis dere har barn), og vi vil at de som adopterer skal være ansvarsfulle voksne som vil ta godt vare på pusene som har hatt en litt kronglete start🤍 Vi setter også stor pris på om din henvendelse er seriøs og gjennomtenkt siden vår tid er dyrebar og alle våre «ansatte» er frivillige. Vi tar mer enn gjerne imot besøk hvis du vil hilse på, så ta kontakt for avtale om du er klar for et nytt medlem i familien.

Vurderer du adopsjon?

Kontakt oss her via finn.no eller på mail: adopsjon @lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vi avtaler en tid for besøk da vi alltid ønsker å treffe nye eiere før det avtales adopsjon/henting, kun unntaksvis får en pus med seg ved første gangs møte. Dette fordi vi vil være sikre på at vi finner rett pus til rett eier. Merk at vi holder til på ØKSNEVAD I KLEPPE I ROGALAND.

Adopsjonsgebyret på kr 1500,- pr pus dekker:

🐾 Chip

🐾 Kastrering 

🐾 Helsesjekk & helsebok

🐾 Fiv & felv test

🐾 Vaksine 2x for de over 6 mnd (1x for de under)

🐾 Ormekur

Alle som adopterer via oss forplikter seg til å ta pus med til en av våre avtaledyrleger for kastrering så snart de er gamle nok, ved ca 6 måneders alderen. ALLE katter adoptert ut fra oss skal kastreres og ID merkes uten unntak. Voksne katter skal holdes inne i minst 8 uker i nytt hjem for å sikre at de finner veien hjem og ikke ender som hjemløse (igjen). Og kattunger skal ikke være ute alene før de er kastrert og er minst 12 mndr gml.

GÅ TIL ADOPSJONSSKJEMA

Et av hovedmålene til Lucas Organisasjonen er å bidra til å minimere antallet hjemløse katter i Rogaland. Målet for dyrene vi tar inn er å finne et godt og varig hjem til dem. Alle våre katter får helsesjekk, første vaksine og blir kastrert og chippet når de forlater vårt senter/avtales i kontrakten. Ingen av våre katter skal brukes til avl. Vårt høyeste ønske er at alle dyr skal ha det godt og bo trygt i et godt hjem, og ikke ute som hjemløse. I Rogaland er det mørketall på 10 000 hjemløse katter.Når du adopterer en tidligere gatekatt åpner du muligheten for oss til å redde inn en ny hjemløs katt fra gata, dermed redder du to liv 🖤