Project Description

  • cat-kia

KIA

Silkemyke skjønne vesle
Kia fra Lucas Org.
💗

Nydelige, søte sorte frøken KIA er født ca 29/5 -20 og hun venter spent på sitt eget foralltidhjem🤍 Kia er en litt skvetten jentepus som trenger litt ekstra tid på å bli trygg. Men når hun er trygg er er blitt kjent med deg, så er hun sååå glad i kos, og hun synes også at lekepinner er veldig kjekke. Hun er glad i godbiter og våtfor så det kan brukes for å få henne trygg «fortere».

Kia kan godt gå sammen med andre katter eller hun kan være enekatt. Siden hun er litt skvetten av seg, så vil hun passe best inn i en famille uten helt små barn. Ellers vil hun passe hos de fleste🤍 Kia er smekker og elegant, helt sort og har den fineste silkemyke panterpelsen. Som nevnt så er hun noe reservert av natur, men hun synes også at leking & kos er fint – så hun vil nok blomstre i et vanlig hjem, om noen bare vil «se» henne og ta ting i hennes tempo så vil hun bli et alletiders familimedlem.
Kia & de 4 søsknene hennes ble hentet inn fra Nærbø i sommer & er født ute, men vi tror mammapusen Kamilla har hatt et hjem engang for hun var ganske avslappa med oss – men veldig beskyttende for ungene sine, noe som «smitta» over på spesielt vesle Kia, som var mammadalten & en må sette av tid for «rett inntrykk». Kia bor pr idag på senteret vårt så ta kontakt om du vil møte denne herlige skatten 🖤🤍🖤🤍 Hun venter på deg!

Vi søker familier el enslige med hensynsfulle barn ( hvis dere har barn), og vi vil at de som adopterer skal være ansvarsfulle voksne som
vil ta godt vare på de minste av våre skatter hele livet deres🤍Vi setter også stor pris på om din henvendelse er seriøs og gjennomtenkt. Vi tar mer enn gjerne imot besøk for å hilse på og om du vil møte de små «live», så ta kontakt for avtale om du er klar for et nytt medlem i familien 🤍

T A K K for at du leser denne annonsen og vurderer en av våre skatter som ditt nye medlem i familien🖤 Kontakt oss her via finn.no (svarer vi kjappest) – eller på mail: adopsjon@ lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vurderer du adopsjon?

Kontakt oss her via finn.no eller på mail: adopsjon @lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vi avtaler en tid for besøk da vi alltid ønsker å treffe nye eiere før det avtales adopsjon/henting, kun unntaksvis får en pus med seg ved første gangs møte. Dette fordi vi vil være sikre på at vi finner rett pus til rett eier. Merk at vi holder til på ØKSNEVAD I KLEPPE I ROGALAND.

Adopsjonsgebyret på kr 1500,- pr pus dekker:

🐾 Chip

🐾 Kastrering 

🐾 Helsesjekk & helsebok

🐾 Fiv & felv test

🐾 Vaksine 2x for de over 6 mnd (1x for de under)

🐾 Ormekur

Alle som adopterer via oss forplikter seg til å ta pus med til en av våre avtaledyrleger for kastrering så snart de er gamle nok, ved ca 6 måneders alderen. ALLE katter adoptert ut fra oss skal kastreres og ID merkes uten unntak. Voksne katter skal holdes inne i minst 8 uker i nytt hjem for å sikre at de finner veien hjem og ikke ender som hjemløse (igjen). Og kattunger skal ikke være ute alene før de er kastrert og er minst 12 mndr gml.

GÅ TIL ADOPSJONSSJKEMA

Et av hovedmålene til Lucas Organisasjonen er å bidra til å minimere antallet hjemløse katter i Rogaland. Målet for dyrene vi tar inn er å finne et godt og varig hjem til dem. Alle våre katter får helsesjekk, første vaksine og blir kastrert og chippet når de forlater vårt senter/avtales i kontrakten. Ingen av våre katter skal brukes til avl. Vårt høyeste ønske er at alle dyr skal ha det godt og bo trygt i et godt hjem, og ikke ute som hjemløse. I Rogaland er det mørketall på 10 000 hjemløse katter.Når du adopterer en tidligere gatekatt åpner du muligheten for oss til å redde inn en ny hjemløs katt fra gata, dermed redder du to liv 🖤