Project Description

LASSIE &

FRANCIS

Verdens beste kattunger Lassie & Francis. 💗

Bestevennene LASSIE & FRANCIS søker et godt og trygt hjem🤍🤍 Lassie er en liten gutt funnet alene forlatt ute – når vi fikk sjekket han skikkelig hos dyrlege så viste det seg at han er blind og han trenger derfor ekstra oppfølging men er en nydelig og herlig kattunge født ca 20/4-21. I fosterhjemmet knyttet han seg umiddelbart til beste gogutten Francis fra et av våre andre kull født ca 2/5-21 🤍🐈‍⬛🤍🐈‍⬛ Lassie er verdens største kosegutt. Han trenger mye mye trygghet. Han er kjemperedd for å bli båret fordi han ikkje klare å se hvor langt ned det er. Til tross for at han er blind klarer han seg utroligt bra rundt i heile leiligheten så lenge vi ikke flytter på noe. Han er en tøffing og er ikke redd for prøve seg på nye ting. Han er tvers igjennom gogutt som vi er så utrolig glad i. 🤍 Frances er et lite rampetroll, han elsker kos – og lillebror Lassie. Han finner på masse masse sprell hele tiden. Han leker med alt og han liker og være me på alt som skjer. Veldig sosial og nysgjerrig🤍 Vi ser etter et særlig dedikert og pålitelig hjem til disse to og de må møtes live for det «rette» inntrykket. To elskelige, skjønne kattunger med ulik bakgrunn og litt bagasje. Som vi med hjelp av et av våre flotte gode fosterhjem har klart å snu til de aller beste forutsetninger for et godt og langt liv for begge disse. Gi lyd for å komme på besøk🤍

Vurderer du adopsjon?

Kontakt oss her via finn.no eller på mail: adopsjon @lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vi avtaler en tid for besøk da vi alltid ønsker å treffe nye eiere før det avtales adopsjon/henting, kun unntaksvis får en pus med seg ved første gangs møte. Dette fordi vi vil være sikre på at vi finner rett pus til rett eier. Merk at vi holder til på ØKSNEVAD I KLEPPE I ROGALAND.

Adopsjonsgebyret på kr 1900,- pr pus dekker:

🐾 Chip

🐾 Kastrering 

🐾 Helsesjekk & helsebok

🐾 Fiv & felv test

🐾 Vaksine 2x for de over 6 mnd (1x for de under)

🐾 Ormekur

Alle som adopterer via oss forplikter seg til å ta pus med til en av våre avtaledyrleger for kastrering så snart de er gamle nok, ved ca 6 måneders alderen. ALLE katter adoptert ut fra oss skal kastreres og ID merkes uten unntak. Voksne katter skal holdes inne i minst 8 uker i nytt hjem for å sikre at de finner veien hjem og ikke ender som hjemløse (igjen). Og kattunger skal ikke være ute alene før de er kastrert og er minst 12 mndr gml.

Et av hovedmålene til Lucas Organisasjonen er å bidra til å minimere antallet hjemløse katter i Rogaland. Målet for dyrene vi tar inn er å finne et godt og varig hjem til dem. Alle våre katter får helsesjekk, første vaksine og blir kastrert og chippet når de forlater vårt senter/avtales i kontrakten. Ingen av våre katter skal brukes til avl. Vårt høyeste ønske er at alle dyr skal ha det godt og bo trygt i et godt hjem, og ikke ute som hjemløse. I Rogaland er det mørketall på 10 000 hjemløse katter.Når du adopterer en tidligere gatekatt åpner du muligheten for oss til å redde inn en ny hjemløs katt fra gata, dermed redder du to liv 🖤