Project Description

  • cat-lida
  • cat-lida

LIDA

Skjønneste divaen Lida
søker fosterhjem.
💗

Vakreste divaen LIDA er en mammapus som kom til oss fra et hjem som ikke kunne ta vare på henne, og hun er derfor blitt skeptisk og utygg på folk. Hun kom til oss med en ungeflokk som er adoptert ut med unntak av datteren Leni. Lida er virkelig en black beauty – elegant og med blank nydelig pels og hun har og noen britisk korthårgener så her er det grunn til å være litt dronning 🖤 Lida er en noe lunefull katt og kan finne på smikke deg med labben om du kommer for nær og hun føler seg utrygg, og hun kan også bruke klør fordi hun har hatt en så utrygg fortid. MEN Lida er også et skikkelig «matvrak» og kan klappes forsiktig når hun får våtfor. Hun trenger noen som forstår henne, og som gir henne den tiden hun trenger.

Hun kommer fra vonde forhold og det å stole på mennesker ligger fortsatt langt inne. Hun er veldig nysgjerrig og bør nok få gå ute når hun er blitt trygg. Lida bør gå til en familie uten små ban da hun kan finne på å «smikke». Lida kan alternativt også få seg et fosterhjem el hjem på prøve som kan hjelpe henne siste biten på å blir trygg! Vi vet at rolige omgivelser og tålmodighet vil hjelpe og gjerne en raus «terapikatt» som kan vise at folk er ok. Hun har det fint pr idag på senteret hos oss med andre puser, men vi vil jo gjerne at hun skal være glad ifolk også🖤 Vil DU hjelpe en pus som skjønne Lida? Ta kontakt!

🖤Har du husrom og hjerterom men har ikke mulighet til å forplikte deg til en katt for flere år fremover? Da har vi løsningen: FOSTERHJEM. Vi søker familier, enslige, par uten barn, folk med hjerte for god dyrevelferd, og som er spesielt glad i katter. Vi har en del katter som trenger et hjem for å blant annet komme helt ut av skallet sitt, blir helt trygge, gå ned i vekt, gå opp i vekt, trenger mer menneskelig kontakt enn vi klarer å gi på senteret. Som fosterhjem får du en kontaktperson som vil være tilgjengelig for tips dersom det er behov for det. Vi kan også være behjelpelige med utstyr om du ikke har. Om du blir fosterhjem for en av våre katter vil du ha katten hjemme hos deg som om det var din.

Du vil dekke mat og sand mens Lucas dekker alt av veterinærutgifter. Katten vil bli hos deg til den er adopsjonsklar eventuelt til noen ønsker å adoptere. Som fosterhjem gjør du en utrolig viktig del av arbeidet for å sikre at katten får en ny og bedre start på livet, samtidig som du får lære å kjenne en katt som trenger noen å kunne stole på . Merk at vår base er på Øksnevad i Kleppe i Rogaland. Kontakt oss her via finn.no eller på mail: fosterhjem@ lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på eller om du har spørsmål. Vi avtaler en tid for besøk. Hjelp oss å hjelpe flere som venter ute, adopter fra oss og reduser antallet hjemløse puser samtidig.

Vurderer du adopsjon?

Kontakt oss her via finn.no eller på mail: adopsjon @lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vi avtaler en tid for besøk da vi alltid ønsker å treffe nye eiere før det avtales adopsjon/henting, kun unntaksvis får en pus med seg ved første gangs møte. Dette fordi vi vil være sikre på at vi finner rett pus til rett eier. Merk at vi holder til på ØKSNEVAD I KLEPPE I ROGALAND.

Adopsjonsgebyret på kr 1500,- pr pus dekker:

🐾 Chip

🐾 Kastrering (Sterilisering)

🐾 Helsesjekk & helsebok

🐾 Fiv & felv test

🐾 Vaksine 2x for de over 6 mnd (1x for de under)

🐾 Ormekur

Alle som adopterer via oss forplikter seg til å ta pus med til en av våre avtaledyrleger for kastrering så snart de er gamle nok, ved ca 6 måneders alderen. ALLE katter adoptert ut fra oss skal kastreres og ID merkes uten unntak. Voksne katter skal holdes inne i minst 8 uker i nytt hjem for å sikre at de finner veien hjem og ikke ender som hjemløse (igjen). Og kattunger skal ikke være ute alene før de er kastrert og er minst 12 mndr gml.

GÅ TIL ADOPSJONSSKEMA

Et av hovedmålene til Lucas Organisasjonen er å bidra til å minimere antallet hjemløse katter i Rogaland. Målet for dyrene vi tar inn er å finne et godt og varig hjem til dem. Alle våre katter får helsesjekk, første vaksine og blir sterilisert/ kastrert og chippet når de forlater vårt senter/avtales i kontrakten. Ingen av våre katter skal brukes til avl. Vårt høyeste ønske er at alle dyr skal ha det godt og bo trygt i et godt hjem, og ikke ute som hjemløse. I Rogaland er det mørketall på 10 000 hjemløse katter.Når du adopterer en tidligere gatekatt åpner du muligheten for oss til å redde inn en ny hjemløs katt fra gata, dermed redder du to liv 🖤