Project Description

MUNE, GLIMT OG SOLAR

Herlige trio med kattunger fra vårt MÅNE kull 2021
er nå klare for adopsjon!
💗

Herlige trio med kattunger fra vårt MÅNE kull 2021 er nå klare for adopsjon! Og husk at hos oss ER ALT INKLUDERT I PRISEN #AdopterFraOss 🖤 #Kattunger #HjelpOss 🐈‍⬛

Disse 3 jentene er blitt flasket opp siden de var 3 dager da mamma ikke orket mer. De er ekstremt barnevennlige, vandt med å klippe negler, rense ører, sjekke tenner og alt detder😅 De kan fint bæres på (Glimt liker det minst, men hun godtar det helt fint) Så de er svært trygge katter som har vært med på blant annet hyttetur uten problem.

Vi ønsker helst ikke å adoptere de ut som enekatt. Så de som vil ha to går først. De er «Fangpuser» per dags dato, men dette kan såklart endre seg etter som de vokser. Ser for meg at disse vil ha godt av å gå ute når de er over 1 år. Vandt med planter 😂 går til fordel ut til barnefamilier! De er 12 uker om 2 uker. / ca 8/7.

De tre ER:

❤️GLIMT (tricolor, semilanghår) Hun er en leken kosefrøken. Er på fanget ditt så fort du setter deg ned. Leker mye med søsknene sine, elsker oppmerksomhet!

🤍MUNE (svart/hvit jente, mest hvitt i ansiktet) turbofrøken, kan bæres i alle posisjoner 😆 elsker kos, og er veeeldig nysgjerrig!

🖤SOLAR (svart/hvit jente) er en utrolig mammadalt som må ha noen uten itimgrense og som er myye hjemme. Står å hyle om hun e i et annet rom å dørå e lukka. Og elsker fang, kos & folk.

Vi søker familier el enslige med hensynsfulle barn ( hvis dere har barn), og vi vil at de som adopterer skal være ansvarsfulle voksne som vil ta godt vare på de minste av våre skatter hele livet deres🤍
Vi setter også stor pris på om din henvendelse er seriøs og gjennomtenkt❗️Ta KUN kontakt om du bor i nærheten av KLEPP ❗️Vi tar mer enn gjerne imot besøk for å hilse på og om du vil møte de små «live», så ta kontakt for avtale om du er klar for et nytt medlem i familien.

T A K K for at du leser denne annonsen og vurderer en av våre skatter som ditt nye medlem i familien🖤 Kontakt oss her via finn.no (svarer vi kjappest) – eller på mail: adopsjon@ lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på en eller alle, eller om du har spørsmål.

Vurderer du adopsjon?

Kontakt oss her via finn.no eller på mail: adopsjon @lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vi avtaler en tid for besøk da vi alltid ønsker å treffe nye eiere før det avtales adopsjon/henting, kun unntaksvis får en pus med seg ved første gangs møte. Dette fordi vi vil være sikre på at vi finner rett pus til rett eier. Merk at vi holder til på ØKSNEVAD I KLEPPE I ROGALAND.

Adopsjonsgebyret på kr 1500,- pr pus dekker:

🐾 Chip

🐾 Kastrering 

🐾 Helsesjekk & helsebok

🐾 Fiv & felv test

🐾 Vaksine 2x for de over 6 mnd (1x for de under)

🐾 Ormekur

Alle som adopterer via oss forplikter seg til å ta pus med til en av våre avtaledyrleger for kastrering så snart de er gamle nok, ved ca 6 måneders alderen. ALLE katter adoptert ut fra oss skal kastreres og ID merkes uten unntak. Voksne katter skal holdes inne i minst 8 uker i nytt hjem for å sikre at de finner veien hjem og ikke ender som hjemløse (igjen). Og kattunger skal ikke være ute alene før de er kastrert og er minst 12 mndr gml.

GÅ TIL ADOPSJONSSKJEMA

Et av hovedmålene til Lucas Organisasjonen er å bidra til å minimere antallet hjemløse katter i Rogaland. Målet for dyrene vi tar inn er å finne et godt og varig hjem til dem. Alle våre katter får helsesjekk, første vaksine og blir kastrert og chippet når de forlater vårt senter/avtales i kontrakten. Ingen av våre katter skal brukes til avl. Vårt høyeste ønske er at alle dyr skal ha det godt og bo trygt i et godt hjem, og ikke ute som hjemløse. I Rogaland er det mørketall på 10 000 hjemløse katter.Når du adopterer en tidligere gatekatt åpner du muligheten for oss til å redde inn en ny hjemløs katt fra gata, dermed redder du to liv 🖤