Project Description

MONET

Verdens fineste vesle
søker foralltidhjem.
💗

Skjønne vesle Monet er en fin liten dame på ca 6 år. Hun er myk og lodden, og har en nydelig tykk fluffy hale. Hun veier bare 3 kg, og er en usedvanlig liten og søt damepus🤍

Monet kom til Lucas i 2018, da hadde hun levd ute i en grufull kattekoloni i flere år og var ikke menneskevant. Hun har vært i fosterhjem i over 2 år for sosialisering, og ble adoptert til et foralltidhjem i august 2020. Dessverre nekter den gamle katten i hjemmet å godta andre katter i huset, og dette går ut over Monet og hun må nå ha et nytt hjem.

Monet har blitt en forholdsvis trygg og glad pus. Hun ELSKER kos, maler HØYT og tydelig og hun er veldig glad i folk når hun har blitt litt kjent med dem. Hun vil ikke ligge på fanget ennå, men holder seg i nærheten av gjengen sin. Hun er leken og sprek som en kattunge selv om hun er litt oppi åra.

Hun er rolig og fredelig, og litt forsiktig av seg. Lager lite lyd, men gir beskjed når hun vil ha oppmerksomhet eller vil ut. Maler høyt når hun får kos, og legger seg fort over på rygg når noen klapper på henne. Hun puster litt tungt, men i følge dyrlege er dette ingenting som plager henne.
Monet er glad i å være ute, og er avhengig av å kunne lufte seg daglig. Ellers ligger hun som oftest og nyter livet på sofaen eller en av de andre faste stedene sine. Monet er litt skeptisk til barn, men har blitt mer trygg den siste tiden, og lar barna klappe hvis de er rolige og forsiktige.

Hun er ikke nødvendigvis glad i andre katter, er litt selektiv der, så skal hun gå sammen med noen må det sjekkes ut om det fungerer først. Hun har nå vært i to hjem hvor det har vært dominerende katter som har styrt over henne, så hun fortjener virkelig et hjem hvor ingen jager henne rundt. Hun er skeptisk til hunder og høye lyder. Monet er ikke aggressiv, og er altså snill som dagen er lang🤍
Kanskje DU er den Monet søker? Vi hadde så veldig gjerne ønsket at hun nå finner et rolig, stødig hjem hvor hun får være i sentrum & kan finne ro. Ta kontakt! Monet holder hus på Jørpeland og må møtes der.

Vurderer du adopsjon?

Kontakt oss her via finn.no eller på mail: adopsjon @lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vi avtaler en tid for besøk da vi alltid ønsker å treffe nye eiere før det avtales adopsjon/henting, kun unntaksvis får en pus med seg ved første gangs møte. Dette fordi vi vil være sikre på at vi finner rett pus til rett eier. Merk at vi holder til på ØKSNEVAD I KLEPPE I ROGALAND.

Adopsjonsgebyret på kr 1500,- pr pus dekker:

🐾 Chip

🐾 Kastrering 

🐾 Helsesjekk & helsebok

🐾 Fiv & felv test

🐾 Vaksine 2x for de over 6 mnd (1x for de under)

🐾 Ormekur

Alle som adopterer via oss forplikter seg til å ta pus med til en av våre avtaledyrleger for kastrering så snart de er gamle nok, ved ca 6 måneders alderen. ALLE katter adoptert ut fra oss skal kastreres og ID merkes uten unntak. Voksne katter skal holdes inne i minst 8 uker i nytt hjem for å sikre at de finner veien hjem og ikke ender som hjemløse (igjen). Og kattunger skal ikke være ute alene før de er kastrert og er minst 12 mndr gml.

GÅ TIL ADOPSJONSSKJEMA

Et av hovedmålene til Lucas Organisasjonen er å bidra til å minimere antallet hjemløse katter i Rogaland. Målet for dyrene vi tar inn er å finne et godt og varig hjem til dem. Alle våre katter får helsesjekk, første vaksine og blir kastrert og chippet når de forlater vårt senter/avtales i kontrakten. Ingen av våre katter skal brukes til avl. Vårt høyeste ønske er at alle dyr skal ha det godt og bo trygt i et godt hjem, og ikke ute som hjemløse. I Rogaland er det mørketall på 10 000 hjemløse katter.Når du adopterer en tidligere gatekatt åpner du muligheten for oss til å redde inn en ny hjemløs katt fra gata, dermed redder du to liv 🖤