Project Description

  • Orlando-cat
  • orlando-cat

ORLANDO

Fineste gogutten Orlando
søker foralltidhjem.
💗

Fineste gutten Orlando🤍kom til oss fra Orre i høst da vi hentet inn flere fra en koloni der, eier er etterlyst for Orlando for han var alt kastrert, men ingen har tatt kontakt 🙁 Så NÅ søker skjønne Orlando etter et nytt, godt og trygt hjem som vil ta vare på han. Orlando er litt som han i Flåklypa, litt nervøs og kronisk skeptiker som eeelsker kos og som er veldig sosial 🤍 Orlando liker godt å bli børstet og favorittplassen er midt i sofaen. Han er ca 2-3 år gammel og har nydelig gingerpels med en tøff stjerne på snuten. Han er altså en veldig forsiktig katt, veldig underdanig og litt «unnskyld at jeg er til». Han er tam men må være trygg på folk og omgivelser før han «tiner». En virkelig herlig sjel som ville være så takknemlig for å få seg en familie igjen som gir han den oppmerksomheten han fortjener❤ Han vil passe godt hos de aller fleste tror vi. Vil du møte denne fine gutten. Han bor nå i fosterhjem hvor han blir tryggere og mer husvarm for hver dag. Vil du gi han et permanent hjem med mye love og kos?
Ta kontakt! Orlando venter🤍

T A K K for at du leser denne annonsen og vurderer en av våre skatter som ditt nye medlem i familien🖤 Kontakt oss her via finn.no eller på mail: adopsjon@ lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du hHerlige gogutten ORLANDO venter tålmodig på besøk & på sin nye familie. Han er en rolig og litt forsiktig kar og kan være litt sjenert i starten, men blir veldig omgjengelig & kjærlig om man er litt tålmodig og når han blir kjent med deg🤍 Han bor nå i ett av våre flotte fosterhjem og trives godt der men ønsker seg jo sitt eget snart.

Orlando er innerst inne en kosete kar som er glad i mennesker. Han har heller ikke laget en eneste lyd annet en koselyder. Men kan skvette litt av andre plutselige lyder. Orlando er litt som han i Flåklypa, litt nervøs og en «kronisk» skeptiker som likevel eeelsker kos og som er veldig sosial 🤍

Han liker godt å bli børstet og favorittplassen er midt i sofaen. Han er ca 2-3 år gammel og har en nydelig lys gingerpels med en tøff stjerne på snuten. Han er helt tam og kom til oss fra Orre i høst da vi hentet inn flere fra en koloni der, Vi etteelyste eier for Orlando for han var alt kastrert, men ingen har tatt kontakt. Så NÅ søker altså skjønne Orlando etter et nytt, godt og trygt hjem som vil ta ordentlig vare på han🤍

Han er virkelig herlig sjel som ville være så takknemlig for å få seg en familie igjen som gir han den oppmerksomheten han fortjener, vi tror han vil kunne passe godt hos de fleste familier.

Vil du møte denne fine gutten. Han bor nå i fosterhjem hvor han blir tryggere og mer husvarm for hver dag. Vil du gi han et permanent hjem med mye love og kos? Ta kontakt! Orlando venter🤍

Vi søker familier el enslige med hensynsfulle større barn (hvis dere har barn), og vi vil at de som adopterer skal være ansvarsfulle voksne som vil ta godt vare på pusene som har hatt en litt kronglete start🤍 Vi setter også stor pris på om din henvendelse er seriøs og gjennomtenkt siden vår tid er dyrebar og alle våre «ansatte» er frivillige.

Vurderer du adopsjon?

Kontakt oss her via finn.no eller på mail: adopsjon @lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vi avtaler en tid for besøk da vi alltid ønsker å treffe nye eiere før det avtales adopsjon/henting, kun unntaksvis får en pus med seg ved første gangs møte. Dette fordi vi vil være sikre på at vi finner rett pus til rett eier. Merk at vi holder til på ØKSNEVAD I KLEPPE I ROGALAND.

Adopsjonsgebyret på kr 1500,- pr pus dekker:

🐾 Chip

🐾 Kastrering 

🐾 Helsesjekk & helsebok

🐾 Fiv & felv test

🐾 Vaksine 2x for de over 6 mnd (1x for de under)

🐾 Ormekur

Alle som adopterer via oss forplikter seg til å ta pus med til en av våre avtaledyrleger for kastrering så snart de er gamle nok, ved ca 6 måneders alderen. ALLE katter adoptert ut fra oss skal kastreres og ID merkes uten unntak. Voksne katter skal holdes inne i minst 8 uker i nytt hjem for å sikre at de finner veien hjem og ikke ender som hjemløse (igjen). Og kattunger skal ikke være ute alene før de er kastrert og er minst 12 mndr gml.

GÅ TIL ADOPSJONSSKJEMA

Et av hovedmålene til Lucas Organisasjonen er å bidra til å minimere antallet hjemløse katter i Rogaland. Målet for dyrene vi tar inn er å finne et godt og varig hjem til dem. Alle våre katter får helsesjekk, første vaksine og blir kastrert og chippet når de forlater vårt senter/avtales i kontrakten. Ingen av våre katter skal brukes til avl. Vårt høyeste ønske er at alle dyr skal ha det godt og bo trygt i et godt hjem, og ikke ute som hjemløse. I Rogaland er det mørketall på 10 000 hjemløse katter.Når du adopterer en tidligere gatekatt åpner du muligheten for oss til å redde inn en ny hjemløs katt fra gata, dermed redder du to liv 🖤