Project Description

ZUMA

SKY

MARSHALL

CHASE

LILL

Skjønnaste kattungene
er klare for adopsjon.
💗

Fire fine små kattunger fra vårt Paw Patrole kull ser etter nye gode hjem nå. De er født 21/5 & er klare for å flytte fra 14/8. De er født i et av våre supre fosterhjem og har en tam og rolig mamma. En er alt reservert. To gutter og to jenter. Gi lyd hvis dere vil hilse på – disse er i fosterhjem på Varhaug og møtes der 🤍 De fire som er igjen er: 🤍Zuma Nydelig Tigerjente. Forsiktig liten jente, litt skeptisk men rette person får kos og hengivenhet. 🖤Sky Hvit & tigret skjønnhet. Liten skjønn jente, rolig kosejente men tøff “flying tiger”, mest lik mamma. 🤍Marshall Sort & hvit kosegutt Prinsen og mammadalten. Sitter oppå mamma og koser seg så mye han kan. 🖤Chase Sort søtnos – sjarmør. Liten, spinkel tøffing. Superleken og aktiv. Gir tydelig og høylytt beskjed om det er noe han vil. ❤️Mamma Lill er en rolig, omgjengelig pus, som godtar alle, også puser. Elsker kos og børsting. Litt skeptisk om folk er litt brå. Vi søker familier el enslige med hensynsfulle barn ( hvis dere har barn), og vi vil at de som adopterer skal være ansvarsfulle voksne som vil ta godt vare på de minste av våre skatter hele livet deres🤍 Vi setter også stor pris på om din henvendelse er seriøs og gjennomtenkt. Ta KUN kontakt om du bor i nærheten av KLEPP. Vi tar mer enn gjerne imot besøk for å hilse på og om du vil møte de små «live», så ta kontakt for avtale om du er klar for et nytt medlem i familien. T A K K for at du leser denne annonsen og vurderer en av våre skatter som ditt nye medlem i familien🖤 Kontakt oss her via finn.no (svarer vi kjappest) – eller på mail: adopsjon@ lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på en eller alle, eller om du har spørsmål.

Vurderer du adopsjon?

Kontakt oss her via finn.no eller på mail: adopsjon @lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vi avtaler en tid for besøk da vi alltid ønsker å treffe nye eiere før det avtales adopsjon/henting, kun unntaksvis får en pus med seg ved første gangs møte. Dette fordi vi vil være sikre på at vi finner rett pus til rett eier. Merk at vi holder til på ØKSNEVAD I KLEPPE I ROGALAND.

Adopsjonsgebyret på kr 1900,- pr pus dekker:

🐾 Chip

🐾 Kastrering 

🐾 Helsesjekk & helsebok

🐾 Fiv & felv test

🐾 Vaksine 2x for de over 6 mnd (1x for de under)

🐾 Ormekur

Alle som adopterer via oss forplikter seg til å ta pus med til en av våre avtaledyrleger for kastrering så snart de er gamle nok, ved ca 6 måneders alderen. ALLE katter adoptert ut fra oss skal kastreres og ID merkes uten unntak. Voksne katter skal holdes inne i minst 8 uker i nytt hjem for å sikre at de finner veien hjem og ikke ender som hjemløse (igjen). Og kattunger skal ikke være ute alene før de er kastrert og er minst 12 mndr gml.

GÅ TIL ADOPSJONSSKJEMA

Et av hovedmålene til Lucas Organisasjonen er å bidra til å minimere antallet hjemløse katter i Rogaland. Målet for dyrene vi tar inn er å finne et godt og varig hjem til dem. Alle våre katter får helsesjekk, første vaksine og blir kastrert og chippet når de forlater vårt senter/avtales i kontrakten. Ingen av våre katter skal brukes til avl. Vårt høyeste ønske er at alle dyr skal ha det godt og bo trygt i et godt hjem, og ikke ute som hjemløse. I Rogaland er det mørketall på 10 000 hjemløse katter.Når du adopterer en tidligere gatekatt åpner du muligheten for oss til å redde inn en ny hjemløs katt fra gata, dermed redder du to liv 🖤