Project Description

RENEE

Rolige, gode frøken Renee
søker foralltidhjem.
💗

Mammapusen Renee er en fantastisk pus som elsker alt og alle og kan gå til alle. Vil gå ute og kan være enekatt. Veldig enkel katt. Må børstes og elsker kos. Hun kom til oss i midten av juni med et kull med skjønne nøster på slep, funnet ute – ingen eier el folk kjente til de. Når de små snart er klar for nye hjem og reist så håper vi Renee kan finne sitt foreverhome 🤍 Mamma Renee er 110% tam, kjærlig, rolig og vil passe hos alle som vil ta godt vare på henne! Hun er ca 3,5 år & selvom eier er blitt etterlyst har ingen tatt kontakt. Helt ufattelig.. Nå er det derfor denne skjønne damen sin tur til å få bo hos noen som vil passe godt på henne, hun blir også kastrert, chippet og vaksinert før hun flytter fra oss. Går fint med barn men kan si litt i fra om det blir for mye . PS! husk at adopterer du fra oss kan VI hjelpe flere! Og adopterer du en voksen pus og attpåtil en mammapus hjelper du dobbelt – for de blir ofte glemt og må vente lenge på et hjem🤍 Så ta kontakt om DU vil møte Renee🐈‍⬛ Hun er bare god & herlig🖤 Vi søker familier el enslige med hensynsfulle barn (hvis dere har barn), og vi vil at de som adopterer fra oss skal være ansvarsfulle voksne som vil ta godt vare på pusene som har hatt en kronglete start 🤍Vi setter også stor pris på om din henvendelse er seriøs og gjennomtenkt siden vår tid er dyrebar og alle våre «ansatte» er frivillige. Vi tar mer enn gjerne imot besøk hvis du vil hilse på, så ta kontakt for avtale om du er klar for et nytt medlem i familie🤍 T A K K for at du leser denne annonsen og vurderer en av våre skatter som ditt nye medlem i familien🖤 Kontakt oss her via finn.no (svarer vi kjappest) eller på mail: adopsjon@ lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vurderer du adopsjon?

Kontakt oss her via finn.no eller på mail: adopsjon @lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vi avtaler en tid for besøk da vi alltid ønsker å treffe nye eiere før det avtales adopsjon/henting, kun unntaksvis får en pus med seg ved første gangs møte. Dette fordi vi vil være sikre på at vi finner rett pus til rett eier. Merk at vi holder til på ØKSNEVAD I KLEPPE I ROGALAND.

Adopsjonsgebyret på kr 1500,- pr pus dekker:

🐾 Chip

🐾 Kastrering 

🐾 Helsesjekk & helsebok

🐾 Fiv & felv test

🐾 Vaksine 2x for de over 6 mnd (1x for de under)

🐾 Ormekur

Alle som adopterer via oss forplikter seg til å ta pus med til en av våre avtaledyrleger for kastrering så snart de er gamle nok, ved ca 6 måneders alderen. ALLE katter adoptert ut fra oss skal kastreres og ID merkes uten unntak. Voksne katter skal holdes inne i minst 8 uker i nytt hjem for å sikre at de finner veien hjem og ikke ender som hjemløse (igjen). Og kattunger skal ikke være ute alene før de er kastrert og er minst 12 mndr gml.

GÅ TIL ADOPSJONSSKJEMA

Et av hovedmålene til Lucas Organisasjonen er å bidra til å minimere antallet hjemløse katter i Rogaland. Målet for dyrene vi tar inn er å finne et godt og varig hjem til dem. Alle våre katter får helsesjekk, første vaksine og blir kastrert og chippet når de forlater vårt senter/avtales i kontrakten. Ingen av våre katter skal brukes til avl. Vårt høyeste ønske er at alle dyr skal ha det godt og bo trygt i et godt hjem, og ikke ute som hjemløse. I Rogaland er det mørketall på 10 000 hjemløse katter.Når du adopterer en tidligere gatekatt åpner du muligheten for oss til å redde inn en ny hjemløs katt fra gata, dermed redder du to liv 🖤