Project Description

SAFIR

Verdens snilleste SAFIR
søker foralltidhjem.
💗

Verdens beste gogutt SAFIR er en perfekt katt for deg som ønsker en rolig katt og en kosete venn som må være innepus. Safir kan se myndig og litt skummel ut og før du blir kjent med han kan han virke redd. Men denne gutten er en STOR kosegris & han elsker å bli båret og ligge i armene dine og på fanget. Kan tullebite litt. Men det er bare fordi han blir så ivrig. Safir er en forsiktig pus som trenger ett rolig hjem med myye kjærlighet 🖤 Så ser du etter en ny allerbeste venn. Ta kontakt for å hilse på denne fine karen, han er født ca oktober 2017 & kom til oss fra Sviland før jul da han bodde ute og ingen savnet han. Bortsett fra at han har pådratt seg FIV (les mer lengre nede) – av livet som gatepus men dette plager ikke han og han fortjener virkelig et godt hjem hos folk som blir glad i han – det finnes ikke noe vondt i han. Vi tror han vil passe hos de fleste, med litt større barn 🖤 Vi søker familier el enslige med større hensynsfulle barn (hvis dere har barn), og vi vil at de som adopterer skal være ansvarsfulle voksne som vil ta godt vare på pusene som har hatt en litt kronglete start 🤍 Vi tar mer enn gjerne imot besøk hvis du vil hilse på, så ta kontakt for avtale om du er klar for et nytt medlem i familien 🤍 T A K K for at du leser denne annonsen og vurderer en av våre skatter som ditt nye medlem i familien. Kontakt oss her via finn.no (svarer vi kjappest) eller på mail: adopsjon@ lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål. Litt om FIV: FIV kan sammenlignes med HIV-viruset og kan smitte til andre katter gjennom bla bitt så det er viktig at hjem som tar inn disse kattene ikke har egne katter eventuelt har gode muligheter til å skille av slik at katten ikke har kontakt med andre katter. Det smitter ikke til mennesker eller andre dyr! Imidlertid kan godt du katter med FIV bo sammen. Selv om en katt har FIV betyr det ikke at hun/han er syk eller lider, men det følger med noen ekstra hensyn som må tas. Har du ledig husrom til en tam FIV-positiv koseklump? Vi svarer gjerne på spørsmål T A K K for at du leser denne annonsen og vurderer en av våre skatter som ditt nye medlem i familien🖤 Kontakt oss her via finn.no (svarer vi kjappest) eller på mail: adopsjon@ lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vurderer du adopsjon?

Kontakt oss her via finn.no eller på mail: adopsjon @lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vi avtaler en tid for besøk da vi alltid ønsker å treffe nye eiere før det avtales adopsjon/henting, kun unntaksvis får en pus med seg ved første gangs møte. Dette fordi vi vil være sikre på at vi finner rett pus til rett eier. Merk at vi holder til på ØKSNEVAD I KLEPPE I ROGALAND.

Adopsjonsgebyret på kr 1500,- pr pus dekker:

🐾 Chip

🐾 Kastrering 

🐾 Helsesjekk & helsebok

🐾 Fiv & felv test

🐾 Vaksine 2x for de over 6 mnd (1x for de under)

🐾 Ormekur

Alle som adopterer via oss forplikter seg til å ta pus med til en av våre avtaledyrleger for kastrering så snart de er gamle nok, ved ca 6 måneders alderen. ALLE katter adoptert ut fra oss skal kastreres og ID merkes uten unntak. Voksne katter skal holdes inne i minst 8 uker i nytt hjem for å sikre at de finner veien hjem og ikke ender som hjemløse (igjen). Og kattunger skal ikke være ute alene før de er kastrert og er minst 12 mndr gml.

GÅ TIL ADOPSJONSSKJEMA

Et av hovedmålene til Lucas Organisasjonen er å bidra til å minimere antallet hjemløse katter i Rogaland. Målet for dyrene vi tar inn er å finne et godt og varig hjem til dem. Alle våre katter får helsesjekk, første vaksine og blir kastrert og chippet når de forlater vårt senter/avtales i kontrakten. Ingen av våre katter skal brukes til avl. Vårt høyeste ønske er at alle dyr skal ha det godt og bo trygt i et godt hjem, og ikke ute som hjemløse. I Rogaland er det mørketall på 10 000 hjemløse katter.Når du adopterer en tidligere gatekatt åpner du muligheten for oss til å redde inn en ny hjemløs katt fra gata, dermed redder du to liv 🖤