Hei alle sammen!

Da har vi bodd på det nye senteret vårt i ca 1 måned! Vi er så fornøyde! Det fungerer kjempe godt og både kattene og de frivillige trives mye bedre på dette senteret enn vårt gamle.

Nå har vi fått skikkelig kontor slik at vi kan ha orden i sjekklister og andre administrative oppgaver, vi har fått vaskemaskin som gjør det enkelt og få vasket tepper og håndklær, kjøkken har vi og. Det er supert.

Det tok ikke lang tid før pusene våre fant seg til rette i sitt nye midlertidige hjem, og det var/ er fantastisk og se noen av de pusene våre som ikke har vist seg så mye, plutselig komme frem og være nysgjerrige og søke mot mennesker! Det gjør all den harde jobben verdt det!

Tusen takk til alle som bidrar til Lucas org! Uten dere så hadde vi ikke klart den jobben vi gjør.

PS: Flere bilder kommer