Idag er en stor dag – LUCAS ORGANISASJONEN ER 1 ÅR ???
Det hele startet med to sjeler som hadde en lidenskap om å redde dyr i nød og Lucas ble svaret på dette. Etter mye leting fant de endelig lokalet, en snill mann leide ut låven sin ? Men vinteren ble kald og Lucas la igjen ut på «boligjakt». På øksnevad fant vi en god og snill mann som kunne leie oss det flotte lokalet vi holder til i idag, innendørs ? Ved årsskifte var vi på plass på Øksnevad, fikk nytt styre og mange nye frivillige. Vi har flere bidragsytere som vi er ubeskrivelig takknemlige for!! ? Gjennom året som har gått har Lucas gitt 3 kaniner, 4 høner og en hane, en chilchilla og over 100 katter nye hjem og mange fler skal det bli! TUSEN TAKK
til vær og en av dere gode sjeler der ute som gjør det mulig for oss og drive Lucas ? Vi ser frem til det som kommer ?