Vesle, skjønne, yndige men skeptiske Kikki. Til denne skjønne jenta på ca 9 mndr søker vi et fosterhjem med noe erfaring med redde puser el et tålmodig og rolig foralltidhjem. Kikki stakkars bærer dessverre preg av å ha bodd mesteparten av livet sitt ute, MEN vi har store forhåpninger om at det er håp for Kikki også, og at hun snart vil forstå at mennesker er OK – men til dette trenger vi HJELP??Tenk om kunne finne et godt fosterhjem eller et trygt foralltidhjem til henne! Vi håper noen der ute vil hjelpe oss og hjelpe de aller «svakeste» pusene! Hjelp oss og hjelpe flere som Kikki, som bor ute og lever av søppel. Vil du hilse på Kikki? Eller har du spørsmål? Ta kontakt 🙂

Har du husrom og hjerterom men har ikke mulighet til å forplikte deg til en katt for flere år fremover? Da har vi løsningen – FOSTERHJEM! Vi søker familier, enslige, par uten barn, folk med hjerte for god dyrevelferd og spesielt glad i i katter. Vi har en del katter som trenger et hjem for å blant annet komme helt ut av skallet sitt, blir helt trygge, gå ned i vekt, gå opp i vekt, trenger mer menneskelig kontakt enn vi klarer å gi på senteret. Som fosterhjem får du en kontaktperson som vil være tilgjengelig for tips dersom det er behov for det. Vi kan også være behjelpelige med utstyr om du ikke har. Om du blir fosterhjem for en av våre katter vil du ha katten hjemme hos deg som om det var din. Du vil dekke mat og sand mens Lucas dekker alt av veterinærutgifter. Katten vil bli hos deg til den er adopsjonsklar eventuelt til noen ønsker å adoptere. Som fosterhjem gjør du en utrolig viktig del av arbeidet for å sikre at katten får en ny og bedre start på livet, samtidig som du får lære å kjenne en katt som trenger noen å kunne stole på ❤️Merk at vår base er på Øksnevad i Kleppe i Rogaland!

 

Kontakt oss på mail: fosterhjem@lucasorganisasjonen.no