Hils på verdens beste bestevenner! Popcorn og Indie er et umake par som likevel elsker hverandre og som derfor kun adopteres ut sammen.

Popcorn er en herlig herremann på snart 3 år og Indie en nydelig frøken med «brokete» bakgrunn som er ca 4-5 år. De er begge tamme men forsiktige puser som vil trenge tålmodige, rolige og kjærlige folk. Her er to som trives i hverandres selskap og som trygger hverandre! Popcorn er utrolig glad i kos og lek, selvom han er en skvetten type. Han er ikke en katt som ligger på fanget, men han stanger hodet i deg for å få kos og han har myye personlighet. Indie e veldig forsiktig dame som nok vil bruke lang tid før hun er komfortabel i nytt hjem. MEN når hun først er blitt trygg på nye omgivelser og folk så elsker hun kos, og synes det er deilig med egentid etter flere kull med kattunger ute! Begge to går nok best sammen med større unger(eventuelt små unger som er veldig vandt med Katter). De har begge bodd i fosterhjem siden de kom inn til oss og er vandt med å bo i en familie med barn. En må beregne litt pelstell til Indie. Og de må ha gode, trygge utemiljø. Begge er ferdig vaksinert, helsesjekket og kastrerte.

Vil du hjelpe oss og hjelpe flere som disse to – som bor ute og lever av søppel og får frostskader på ørene og kull på kull. Om du adopterer fra oss så frigjør vi plass til en el flere som venter på tur. Vil du hilse på Popcorn og Indie? Eller har du spørsmål? Ta kontakt 🙂