Lucas Organisasjonen trenger flere frivillige, er du en av dem?

Lucas Orgsnisasjonen redder og hjelper dyr i nød. På vårt senter på Øksnevad i Klepp Kommune, har vi mange katter som daglig trenger stell, mat og tilsyn. Organisasjonen er drevet av utelukkende frivillige og nå trenger vi flere på laget! Frivillige tar vakter minst 2 ganger i måneden og vaktene er fordelt på morgen og kveld i ukedagene samt midtvakter i helgene. Lucas Organisasjonen har også dugnader som frivillige bidrar på.

Er du pliktoppfyllende og har tid til overs som du vil bruke på å gjøre en forskjell? Les videre.

Vi ser etter personer som:

  • er engasjert i frivillig arbeid
  • er pliktoppfyllende
  • er opptatt av renhold
  • ser nytteverdien av god hygiene rundt dyrene
  • ikke redd for å ta i et tak

Som frivillig i Lucas Organisasjonen får du være del av et fantastisk team frivillige som står på for å redde flest mulig. Du får følge opp kattene og se dem går fra å være hjemløse og i nød, til at de kan få et nytt og trygt foralltidhjem. Du vil lære hvordan en håndtere og pleier syke katter, redde katter og generelt dyrehold.

Vi håper å høre fra nettopp deg, send en mail til frivillig@lucasorganisasjonen.no 

NB: aldersgrense for å være frivillig hos oss er 18 år.

Er du under 18 år og har lyst til å bidra? Ta kontakt du også, vi trenger Hjelpere 🙂