GINGER

Herlige lekne og kosete Ginger
ønsker seg foralltidhjem.
💗

Ginger er en rolig og leken prinsesse. Holder seg mye for seg selv og sover rolig mye av dagen. Hun er veldig lett å få med på å leke, og kan ofte sprette rundt med en tøymus. Hun nyter å kose, men må minnes på dette da hun ikke tar initiativet selv🤍 Hun liker å ligge i sofaen sammen med menneskene, men ikke i fanget. Men det kan nok komme seg med tiden. Ginger bor i fosterhjem sammen med to andre katter. Hun fungerer fint sammen med de, men liker seg nok vel så godt i et hjem alene. Etter å ha bodd ute er hun fortsatt usikker og skvetten på brå og mye lyder. Med ro rundt seg er hun en nydelig og «lettvint» katt som fortjener sitt foraltidhjem🤍 Hun er nydelig med sin røde og hvite pels som er ganske sjeldent på hunnkatter og hun er selvsagt ferdig kastrert og chippet og helsesjekket. Ginger er født ca Aug 2017 og kom inn til oss fra en koloni på Tjelta i fjor sommer🤍 Vi trodde først hun var en rolig og litt traust frøken men hun elsker altså å leke. Øverst står ønske om et rolig hjem da hun er en fredelig sjel, og hun er veldig glad i kos og liker å være i nærheten, en super selskapsdame da hun er sosial og når hun er blitt kjent så har du her en bestevenn forever. Vil du hilse på? Ta kontakt så avtaler vi et besøk🤍

T A K K for at du leser denne annonsen og vurderer våre skatter som dine nye medlemmer i familien🖤 Kontakt oss her via finn.no eller på epost : adopsjon@ lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vurderer du adopsjon?

Kontakt oss her via finn.no eller på mail: adopsjon @lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vi avtaler en tid for besøk da vi alltid ønsker å treffe nye eiere før det avtales adopsjon/henting, kun unntaksvis får en pus med seg ved første gangs møte. Dette fordi vi vil være sikre på at vi finner rett pus til rett eier. Merk at vi holder til på ØKSNEVAD I KLEPPE I ROGALAND.

Adopsjonsgebyret på kr 1500,- pr pus dekker:

🐾 Chip

🐾 Kastrering 

🐾 Helsesjekk & helsebok

🐾 Fiv & felv test

🐾 Vaksine 2x for de over 6 mnd (1x for de under)

🐾 Ormekur

Alle som adopterer via oss forplikter seg til å ta pus med til en av våre avtaledyrleger for kastrering så snart de er gamle nok, ved ca 6 måneders alderen. ALLE katter adoptert ut fra oss skal kastreres og ID merkes uten unntak. Voksne katter skal holdes inne i minst 8 uker i nytt hjem for å sikre at de finner veien hjem og ikke ender som hjemløse (igjen). Og kattunger skal ikke være ute alene før de er kastrert og er minst 12 mndr gml.

Et av hovedmålene til Lucas Organisasjonen er å bidra til å minimere antallet hjemløse katter i Rogaland. Målet for dyrene vi tar inn er å finne et godt og varig hjem til dem. Alle våre katter får helsesjekk, første vaksine og blir kastrert og chippet når de forlater vårt senter/avtales i kontrakten. Ingen av våre katter skal brukes til avl. Vårt høyeste ønske er at alle dyr skal ha det godt og bo trygt i et godt hjem, og ikke ute som hjemløse. I Rogaland er det mørketall på 10 000 hjemløse katter.Når du adopterer en tidligere gatekatt åpner du muligheten for oss til å redde inn en ny hjemløs katt fra gata, dermed redder du to liv 🖤