Project Description

  • cat-kaki
  • cat-kaki

KAKI

Skjønne vesle Kaki
søker fast opphold hos deg.
💗

Fantastiske herlige frøken KAKI var en sjenert liten sjel men hun kan nå både klappes og holdes og hun liker å leke og er glad i gobiter🤍 OG nå liker hun også kos veldig godt og er en sosial liten lady.

Fantastiske herlige frøken KAKI var en sjenert liten sjel men hun kan nå både klappes og holdes og hun liker å leke og er glad i gobiter🤍 OG nå liker hun også kos veldig godt og er en sosial liten lady.

Hun er født ca 21/6-20 av en hjemløs mamma ute, og hun kom til oss fra et veikryss på E39 da hun var ca 2 mndr gml sammmen med broremann Kissi som nå er flyttet. Naturlig nok så preges hun fortsatt litt av sin trøblete start og kan frese litt om en kommer brått på MEN når Kaki blir kjent med deg og trygg så er hun virkelig en søtnos og vil berike noen sitt liv med sitt milde og søte vesen. Hun har den mykeste pelsen i sort og hvitt og med en kul stripe midt på magen OG de store nydelige øynene. Ta kontakt davel så avtaler vi besøk/møte/tlfmøte🖤

Vurderer du adopsjon?

Kontakt oss her via finn.no eller på mail: adopsjon @lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vi avtaler en tid for besøk da vi alltid ønsker å treffe nye eiere før det avtales adopsjon/henting, kun unntaksvis får en pus med seg ved første gangs møte. Dette fordi vi vil være sikre på at vi finner rett pus til rett eier. Merk at vi holder til på ØKSNEVAD I KLEPPE I ROGALAND.

Adopsjonsgebyret på kr 1500,- pr pus dekker:

🐾 Chip

🐾 Kastrering (Sterilisering)

🐾 Helsesjekk & helsebok

🐾 Fiv & felv test

🐾 Vaksine 2x for de over 6 mnd (1x for de under)

🐾 Ormekur

Alle som adopterer via oss forplikter seg til å ta pus med til en av våre avtaledyrleger for kastrering så snart de er gamle nok, ved ca 6 måneders alderen. ALLE katter adoptert ut fra oss skal kastreres og ID merkes uten unntak. Voksne katter skal holdes inne i minst 8 uker i nytt hjem for å sikre at de finner veien hjem og ikke ender som hjemløse (igjen). Og kattunger skal ikke være ute alene før de er kastrert og er minst 12 mndr gml.

GÅ TIL ADOPSJONSSKEMA

Et av hovedmålene til Lucas Organisasjonen er å bidra til å minimere antallet hjemløse katter i Rogaland. Målet for dyrene vi tar inn er å finne et godt og varig hjem til dem. Alle våre katter får helsesjekk, første vaksine og blir sterilisert/ kastrert og chippet når de forlater vårt senter/avtales i kontrakten. Ingen av våre katter skal brukes til avl. Vårt høyeste ønske er at alle dyr skal ha det godt og bo trygt i et godt hjem, og ikke ute som hjemløse. I Rogaland er det mørketall på 10 000 hjemløse katter.Når du adopterer en tidligere gatekatt åpner du muligheten for oss til å redde inn en ny hjemløs katt fra gata, dermed redder du to liv 🖤