KAMILLA

Verdens kuleste frøkenpus Kamilla
søker foralltidhjem.
💗

Herlige goe jentepusen KAMILLA er virkelig en karakter av en pus! For ei dame! Hun har STOR selvtillit med andre katter, men oss mennesker er hun ikke heelt 110% trygg på ennå. MEN Hun ELSKER lek og er veldig nysgjerrig. Hun kan snuse på hånden men kan og finne på å daske til den, men uten klør og bare for å presisere hvem som er sjef. :)) Hun finner på mye rart og en trekker fort på smilebåndet når Kamilla er ute på fantastreker.
🤍 Kamilla er ei smart pusejente som ikke gir bort tillit gratis. Hvis du skal få ta hånda nær henne må hun få lov til å daske den et par ganger før dere kan fortsette, så går det greit. Hun spiser mat fra noen utvalgte sine hender og har tidenes mest drepende blikk – innimellom, men hun er likevel oppsøkende, leken og hysterisk morsom når hun setter i gang med holdningen sin. Kamilla vil trenge tid på å bli trygg på nye mennesker, men hun er motivert til å prøve og er aldri en kjedelig katt å jobbe med. Kamilla trenger en familie el person som kan gjøre henne helt trygg og vi ser etter noen som ikke er redd for en liten, men veldig bestemt dame. Hun bør gå sammen med andre rause utadvendte katter da hun er svært sosial og hun må ha et forholdsvis rolig hjem uten helt små barn som bor der fast. Vakker fluffy pels har hun – som må stelles & de flotteste grønne øynene. Kamilla ble hentet inn fra Nærbø med 4-5 små i fjor sommer, hun har hele tiden vært avslappet med oss og vi tror derfor hun må ha hatt et hjem en gang, hun var en påpasselig god mamma og alle de små har funnet nye hjem. Hun er født ca juli 2019. Så nå er det virkelig Kamilla sin tur til å begynne på sitt liv videre, vil DU gi henne en fresh ny start og tryggheten hun trenger? Ta kontakt 🤍

Vi søker familier el enslige med hensynsfulle større barn (hvis dere har barn), og vi vil at de som adopterer skal være ansvarsfulle voksne som vil ta godt vare på pusene som har hatt en litt kronglete start🤍 Vi setter også stor pris på om din henvendelse er seriøs og gjennomtenkt siden vår tid er dyrebar og alle våre «ansatte» er frivillige. Vi tar mer enn gjerne imot besøk hvis du vil hilse på, så ta kontakt for avtale om du er klar for et nytt medlem i familien 🤍

T A K K for at du leser denne annonsen og vurderer en av våre skatter som ditt nye medlem i familien🖤 Kontakt oss her via finn.no (svarer vi kjappest) eller på mail: adopsjon@ lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vurderer du adopsjon?

Kontakt oss her via finn.no eller på mail: adopsjon @lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vi avtaler en tid for besøk da vi alltid ønsker å treffe nye eiere før det avtales adopsjon/henting, kun unntaksvis får en pus med seg ved første gangs møte. Dette fordi vi vil være sikre på at vi finner rett pus til rett eier. Merk at vi holder til på ØKSNEVAD I KLEPPE I ROGALAND.

Adopsjonsgebyret på kr 1500,- pr pus dekker:

🐾 Chip

🐾 Kastrering 

🐾 Helsesjekk & helsebok

🐾 Fiv & felv test

🐾 Vaksine 2x for de over 6 mnd (1x for de under)

🐾 Ormekur

Alle som adopterer via oss forplikter seg til å ta pus med til en av våre avtaledyrleger for kastrering så snart de er gamle nok, ved ca 6 måneders alderen. ALLE katter adoptert ut fra oss skal kastreres og ID merkes uten unntak. Voksne katter skal holdes inne i minst 8 uker i nytt hjem for å sikre at de finner veien hjem og ikke ender som hjemløse (igjen). Og kattunger skal ikke være ute alene før de er kastrert og er minst 12 mndr gml.

Et av hovedmålene til Lucas Organisasjonen er å bidra til å minimere antallet hjemløse katter i Rogaland. Målet for dyrene vi tar inn er å finne et godt og varig hjem til dem. Alle våre katter får helsesjekk, første vaksine og blir kastrert og chippet når de forlater vårt senter/avtales i kontrakten. Ingen av våre katter skal brukes til avl. Vårt høyeste ønske er at alle dyr skal ha det godt og bo trygt i et godt hjem, og ikke ute som hjemløse. I Rogaland er det mørketall på 10 000 hjemløse katter.Når du adopterer en tidligere gatekatt åpner du muligheten for oss til å redde inn en ny hjemløs katt fra gata, dermed redder du to liv 🖤