LEX

Tøffingen Lex trenger
fosterhjem eller foralltidhjem.
💗

Tøffingen LEX søker etter noen som vil hjelpe han å bli trygg og klar for foralltidhjem, enten som fosterhjem el noen med erfaring som vil adoptere en som virkelig trenger og fortjener det🤍 Lex er født ute og har levd ute i flere år. Han trenger noen med erfaring da han kan angripe men vi tror bare han trenger ro og en bedre «setting». Han kom til oss fra en koloni på Nærbø i vår og er født ca Januar 2019. Og han må også være innepus da han er Fiv positiv. Lurer du på noe? Vil DU hjelpe oss å hjelpe? Ta kontakt🖤 Hjelp oss å hjelpe flere som Lex, som bor ute og lever av søppel og fryser ihjel om vinteren blir for streng. Om du adopterer el blir fosterhjem hos oss så frigjør vi plass til en som venter på plass – gjør en forskjell – hjelp en skatt. Vil du hilse på? Eller har du spørsmål? Gi lyd idag🤍

Vurderer du adopsjon?

Kontakt oss her via finn.no eller på mail: adopsjon @lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vi avtaler en tid for besøk da vi alltid ønsker å treffe nye eiere før det avtales adopsjon/henting, kun unntaksvis får en pus med seg ved første gangs møte. Dette fordi vi vil være sikre på at vi finner rett pus til rett eier. Merk at vi holder til på ØKSNEVAD I KLEPPE I ROGALAND.

Adopsjonsgebyret på kr 1500,- pr pus dekker:

🐾 Chip

🐾 Kastrering 

🐾 Helsesjekk & helsebok

🐾 Fiv & felv test

🐾 Vaksine 2x for de over 6 mnd (1x for de under)

🐾 Ormekur

Alle som adopterer via oss forplikter seg til å ta pus med til en av våre avtaledyrleger for kastrering så snart de er gamle nok, ved ca 6 måneders alderen. ALLE katter adoptert ut fra oss skal kastreres og ID merkes uten unntak. Voksne katter skal holdes inne i minst 8 uker i nytt hjem for å sikre at de finner veien hjem og ikke ender som hjemløse (igjen). Og kattunger skal ikke være ute alene før de er kastrert og er minst 12 mndr gml.

Et av hovedmålene til Lucas Organisasjonen er å bidra til å minimere antallet hjemløse katter i Rogaland. Målet for dyrene vi tar inn er å finne et godt og varig hjem til dem. Alle våre katter får helsesjekk, første vaksine og blir kastrert og chippet når de forlater vårt senter/avtales i kontrakten. Ingen av våre katter skal brukes til avl. Vårt høyeste ønske er at alle dyr skal ha det godt og bo trygt i et godt hjem, og ikke ute som hjemløse. I Rogaland er det mørketall på 10 000 hjemløse katter.Når du adopterer en tidligere gatekatt åpner du muligheten for oss til å redde inn en ny hjemløs katt fra gata, dermed redder du to liv 🖤