MR O

Magiske kosete Mr.O
søker foralltidhjem.
💗

Mr O er en virkelig herlig katt som er sosial og som veldig gjerne kan få bo med en annen fiv positiv katt. Han elsker kos og tilogmed kos på magen fra fe han kjenner, Og han går fint med barn over ca 6 år. Mr O kom til oss med et kull kattunger så vi trodde lenge han var mor – men han var nok heller far :)) Han er født ca februar 2017 & kom til oss i høst fra Ogna Camping. Livet ute har gitt han Fiv – noen som ikke betyr mer enn at han ikke kan gå fritt ute og at han må bo med andre fiv puser hvis det skal være andre puser i hus – han kan få et godt og friskt liv uansett. Han har litt sensitiv mage, og er ikke super fan av høye lyder. Trenger pelsstell og en god pusevenn, og må altså være innekatt. Elsker kos på magen og lek🖤 Vi tror Mr O vil passe i de fleste kjærlige hjem og han vil sette pris på mulighet for lufting feks overbygget veranda el et stort vindu og titte ut på verden. Se mer om fiv lenger ned her og ta kontakt om DU vil møte verdens beste gutt🖤 Vi søker familier el enslige med hensynsfulle barn (hvis dere har barn), og vi vil at de som adopterer skal være ansvarsfulle voksne som vil ta godt vare på pusene som har hatt en litt kronglete start 🤍 Vi tar mer enn gjerne imot besøk hvis du vil hilse på, så ta kontakt for avtale om du er klar for et nytt medlem i familien 🤍 T A K K for at du leser denne annonsen og vurderer en av våre skatter som ditt nye medlem i familien. Kontakt oss her via finn.no (svarer vi kjappest) eller på mail: adopsjon@ lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål. Litt om FIV: FIV kan sammenlignes med HIV-viruset og kan smitte til andre katter gjennom bla bitt så det er viktig at hjem som tar inn disse kattene ikke har egne katter eventuelt har gode muligheter til å skille av slik at katten ikke har kontakt med andre katter. Det smitter ikke til mennesker eller andre dyr! Imidlertid kan godt du katter med FIV bo sammen. Selv om en katt har FIV betyr det ikke at hun/han er syk eller lider, men det følger med noen ekstra hensyn som må tas. Har du ledig husrom til en tam FIV-positiv koseklump? Vi svarer gjerne på spørsmål

Vurderer du adopsjon?

Kontakt oss her via finn.no eller på mail: adopsjon @lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vi avtaler en tid for besøk da vi alltid ønsker å treffe nye eiere før det avtales adopsjon/henting, kun unntaksvis får en pus med seg ved første gangs møte. Dette fordi vi vil være sikre på at vi finner rett pus til rett eier. Merk at vi holder til på ØKSNEVAD I KLEPPE I ROGALAND.

Adopsjonsgebyret på kr 1500,- pr pus dekker:

🐾 Chip

🐾 Kastrering 

🐾 Helsesjekk & helsebok

🐾 Fiv & felv test

🐾 Vaksine 2x for de over 6 mnd (1x for de under)

🐾 Ormekur

Alle som adopterer via oss forplikter seg til å ta pus med til en av våre avtaledyrleger for kastrering så snart de er gamle nok, ved ca 6 måneders alderen. ALLE katter adoptert ut fra oss skal kastreres og ID merkes uten unntak. Voksne katter skal holdes inne i minst 8 uker i nytt hjem for å sikre at de finner veien hjem og ikke ender som hjemløse (igjen). Og kattunger skal ikke være ute alene før de er kastrert og er minst 12 mndr gml.

Et av hovedmålene til Lucas Organisasjonen er å bidra til å minimere antallet hjemløse katter i Rogaland. Målet for dyrene vi tar inn er å finne et godt og varig hjem til dem. Alle våre katter får helsesjekk, første vaksine og blir kastrert og chippet når de forlater vårt senter/avtales i kontrakten. Ingen av våre katter skal brukes til avl. Vårt høyeste ønske er at alle dyr skal ha det godt og bo trygt i et godt hjem, og ikke ute som hjemløse. I Rogaland er det mørketall på 10 000 hjemløse katter.Når du adopterer en tidligere gatekatt åpner du muligheten for oss til å redde inn en ny hjemløs katt fra gata, dermed redder du to liv 🖤