MYSTIQUE

Vakre rolige Mystique
søker foralltidhjem.
💗

Vakreste gojenta Mystiqe ble født ca august 2020. Hun ble funnet under en terrasse sammen med 3 søsken i november 2020. Mystique har gjort enorm framgang i ett av våre flott fosterhjem det siste året, og er nå klar for å finne sitt eget trygge rause foreverhome hos snille folk🐈‍⬛ Hun er en pus en må bruke tid på å bli kjent med og når en har lært henne å kjenne og tar hensyn til at hun vil bestemme når og hvorlenge det skal koses – så liker hun godt å få kos. Mystique kommer også opp og legger seg i sengen hvis soveromsdøren er oppe og gir beskjed hvis dokassen må tømmes :), eller at hun har lyst på våtfor, da kommer hun og setter seg ned foran deg og stirrer på deg til du tar hintet :)) Hun liker godt andre puser & trives også med hunden i hjemmet hun bor i nå – han er 13 år og ikke leken men hun er ikke redd han og kan legge seg og sove ved siden av han. Hun er fortsatt usikker og redd for nye folk så det vil ta tid å få hilse på den egentlige Mystique🖤 MEN hvis en er villig til å gi henne en sjanse, så kan en god løsning være å se film og bilder av henne og vi tilbyr også en prøveordning i noen uker for og se om det går fint. Mystique kan godt bo med andre rause og kjærlige katter, el hund – men hun må være i et hjem uten barn som bor der fast 🐈‍⬛ Et rolig avslappet og tålmodig hjem hadde vært perfekt for henne. Kanskje DU vil gi en pus som Mystique en sjanse? Hun er helt nydelig sort med silkemyk pels og innerst inne er det en kosete leken pus med en del bagasje og en sassy attitude med mye potensiale. Ta kontakt davel 🤍

Vi søker familier el enslige med hensynsfulle store barn (hvis dere har barn), og vi vil at de som adopterer skal være ansvarsfulle voksne som vil ta godt vare på pusene som har hatt en litt kronglete start🤍 Vi setter også stor pris på om din henvendelse er seriøs og gjennomtenkt siden vår tid er dyrebar og alle våre «ansatte» er frivillige.
Vi tar mer enn gjerne imot besøk hvis du vil hilse på, så ta kontakt for avtale om du er klar for et nytt medlem i familien 🤍

T A K K for at du leser denne annonsen og vurderer en av våre skatter som ditt nye medlem i familien🖤 Kontakt oss her via finn.no (svarer vi kjappest) eller på mail: adopsjon@ lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vurderer du adopsjon?

Kontakt oss her via finn.no eller på mail: adopsjon @lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vi avtaler en tid for besøk da vi alltid ønsker å treffe nye eiere før det avtales adopsjon/henting, kun unntaksvis får en pus med seg ved første gangs møte. Dette fordi vi vil være sikre på at vi finner rett pus til rett eier. Merk at vi holder til på ØKSNEVAD I KLEPPE I ROGALAND.

Adopsjonsgebyret på kr 1500,- pr pus dekker:

🐾 Chip

🐾 Kastrering 

🐾 Helsesjekk & helsebok

🐾 Fiv & felv test

🐾 Vaksine 2x for de over 6 mnd (1x for de under)

🐾 Ormekur

Alle som adopterer via oss forplikter seg til å ta pus med til en av våre avtaledyrleger for kastrering så snart de er gamle nok, ved ca 6 måneders alderen. ALLE katter adoptert ut fra oss skal kastreres og ID merkes uten unntak. Voksne katter skal holdes inne i minst 8 uker i nytt hjem for å sikre at de finner veien hjem og ikke ender som hjemløse (igjen). Og kattunger skal ikke være ute alene før de er kastrert og er minst 12 mndr gml.

Et av hovedmålene til Lucas Organisasjonen er å bidra til å minimere antallet hjemløse katter i Rogaland. Målet for dyrene vi tar inn er å finne et godt og varig hjem til dem. Alle våre katter får helsesjekk, første vaksine og blir kastrert og chippet når de forlater vårt senter/avtales i kontrakten. Ingen av våre katter skal brukes til avl. Vårt høyeste ønske er at alle dyr skal ha det godt og bo trygt i et godt hjem, og ikke ute som hjemløse. I Rogaland er det mørketall på 10 000 hjemløse katter.Når du adopterer en tidligere gatekatt åpner du muligheten for oss til å redde inn en ny hjemløs katt fra gata, dermed redder du to liv 🖤