Project Description

NAOMI

Nydelige, sjarmerende Naomi
er klar for foralltidhjem.
💗

Naomi er en sjarmerende og kjempesøt katt som nå trenger en nytt og kjærlig hjem. Hun er en 4 år gammel blandingskatt, med brun og hvit glansfullt pels og fantastiske grønne øyne.

Naomi har virkelig fått vist seg frem i fosterhjemmet de siste månedene og har hatt en flott utvikling fra å være innesluttet og apatisk, til å være en aktiv og leken katt. Det sies at hunden er menneskets beste venn, det kan man nok si om Naomi også, da hun har virkelig fått sansen for menneskelig kontakt. Det har gjort at hun kan bli litt selskapssyk hvis hun blir overlatt alene. Så hvis du ønsker å finne deg en sjelevenn, så kan Naomi være katten for deg. Hun elsker å bli kost med og legger seg lett ned på bakken slik at hun kan nyte kosen i fulle drag. På samme tid er hun veldig flink til å underholde seg selv hvis hun har tilgang til leker, huler og klatrestativ. Hun kan også finne på å plutselig hoppe gjennom huset i stor fart, for etterpå å legge seg ned, strekke seg og rulle rundt på ryggen for å vise magen. Favoritt aktiviteten er nok uansett å beundre gullfiskene i akvariet. Naomi har også en annen lidenskap, nemlig mat! Hun spiser det meste hun blir servert, noe som kommer godt med hvis en trenger et lokkemiddel inniblant.

Naomi har nok vært mye alene før hun ble tatt inn av Lucas og etterhvert fosterhjemmet, så hun kan enda være litt sky og skvetten rundt ukjente folk. Vi håper hun hun nå kan finne seg et kjærlig hjem som har masse omsorg og tålmodighet, slik at hun finner seg til rette. Hun er vant til andre katter og går godt sammen med barn. Hun er kastrert, chippet og vaksinert.🤍

Vi søker familier el enslige med hensynsfulle større barn (hvis dere har barn), og vi vil at de som adopterer skal være ansvarsfulle voksne som vil ta godt vare på pusene som har hatt en litt kronglete start🤍 Vi setter også stor pris på om din henvendelse er seriøs og gjennomtenkt siden vår tid er dyrebar og alle våre «ansatte» er frivillige. Vi tar mer enn gjerne imot besøk hvis du vil hilse på, så ta kontakt for avtale om du er klar for et nytt medlem i familien 🤍

Vurderer du adopsjon?

Kontakt oss her via finn.no eller på mail: adopsjon @lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vi avtaler en tid for besøk da vi alltid ønsker å treffe nye eiere før det avtales adopsjon/henting, kun unntaksvis får en pus med seg ved første gangs møte. Dette fordi vi vil være sikre på at vi finner rett pus til rett eier. Merk at vi holder til på ØKSNEVAD I KLEPPE I ROGALAND.

Adopsjonsgebyret på kr 1500,- pr pus dekker:

🐾 Chip

🐾 Kastrering 

🐾 Helsesjekk & helsebok

🐾 Fiv & felv test

🐾 Vaksine 2x for de over 6 mnd (1x for de under)

🐾 Ormekur

Alle som adopterer via oss forplikter seg til å ta pus med til en av våre avtaledyrleger for kastrering så snart de er gamle nok, ved ca 6 måneders alderen. ALLE katter adoptert ut fra oss skal kastreres og ID merkes uten unntak. Voksne katter skal holdes inne i minst 8 uker i nytt hjem for å sikre at de finner veien hjem og ikke ender som hjemløse (igjen). Og kattunger skal ikke være ute alene før de er kastrert og er minst 12 mndr gml.

GÅ TIL ADOPSJONSSKJEMA

Et av hovedmålene til Lucas Organisasjonen er å bidra til å minimere antallet hjemløse katter i Rogaland. Målet for dyrene vi tar inn er å finne et godt og varig hjem til dem. Alle våre katter får helsesjekk, første vaksine og blir kastrert og chippet når de forlater vårt senter/avtales i kontrakten. Ingen av våre katter skal brukes til avl. Vårt høyeste ønske er at alle dyr skal ha det godt og bo trygt i et godt hjem, og ikke ute som hjemløse. I Rogaland er det mørketall på 10 000 hjemløse katter.Når du adopterer en tidligere gatekatt åpner du muligheten for oss til å redde inn en ny hjemløs katt fra gata, dermed redder du to liv 🖤