NORA

Kosete nydelige Nora
søker foralltidhjem.
💗

Nydelige NORA elsker kos og kan lett børstes. Hun elsker oppmerksomhet , er leken og kommer deg imøte når du kommer inn i rommet🖤 Nora kan bo med andre puser eller være alenekatt. Hun kom til oss før jul i fjor og selvom hun er helt tam så har ingen savnet el etterlyst henne – så nå ønsker hun seg et nytt godt liv og ny familie som vil ta godt vare på henne.

Dessverre har utelivet som forlatt pus ført til at hun testet positivt på herpes, MEN dette smitter IKKE til mennesker og eneste forbehold er at hun må holdes inne under utbrudd. Dette er altså ikke et stort problem og er bare litt plagsomt for pus under utbrudd, noe som det finnes behandling for.
Dette er dessverre blitt en ganske vanlig diagnose blant katter, men hos oss blir det ihvertfall oppdaget fordi vi har en nøye helsesjekk av alle puser, og kan gi behandling slik at vi har kontroll på det, denne oppfølgingen er det slettes ikke alle «gratispuser» som får så det finnes nok mange «mørketall». Vi håper inderlig ikke dette skremmer noen fra å velge Nora, og vi svarer gjerne på spørsmål – så ta kontakt om du lurer på hva dette innebærer OG om du vil hilse på denne vakre damen🖤🐈‍⬛ Hun er født ca jan 2020 & vi tror hun vil passe i alle typer familier.

Vi søker familier el enslige med hensynsfulle større barn (hvis dere har barn), og vi vil at de som adopterer skal være ansvarsfulle voksne som vil ta godt vare på pusene som har hatt en litt kronglete start🤍 Vi setter også stor pris på om din henvendelse er seriøs og gjennomtenkt siden vår tid er dyrebar og alle våre «ansatte» er frivillige. Vi tar mer enn gjerne imot besøk hvis du vil hilse på, så ta kontakt for avtale om du er klar for et nytt medlem i familien 🤍

T A K K for at du leser denne annonsen og vurderer en av våre skatter som ditt nye medlem i familien🖤 Kontakt oss her via finn.no (svarer vi kjappest) eller på mail: adopsjon@ lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vurderer du adopsjon?

Kontakt oss her via finn.no eller på mail: adopsjon @lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vi avtaler en tid for besøk da vi alltid ønsker å treffe nye eiere før det avtales adopsjon/henting, kun unntaksvis får en pus med seg ved første gangs møte. Dette fordi vi vil være sikre på at vi finner rett pus til rett eier. Merk at vi holder til på ØKSNEVAD I KLEPPE I ROGALAND.

Adopsjonsgebyret på kr 1500,- pr pus dekker:

🐾 Chip

🐾 Kastrering 

🐾 Helsesjekk & helsebok

🐾 Fiv & felv test

🐾 Vaksine 2x for de over 6 mnd (1x for de under)

🐾 Ormekur

Alle som adopterer via oss forplikter seg til å ta pus med til en av våre avtaledyrleger for kastrering så snart de er gamle nok, ved ca 6 måneders alderen. ALLE katter adoptert ut fra oss skal kastreres og ID merkes uten unntak. Voksne katter skal holdes inne i minst 8 uker i nytt hjem for å sikre at de finner veien hjem og ikke ender som hjemløse (igjen). Og kattunger skal ikke være ute alene før de er kastrert og er minst 12 mndr gml.

Et av hovedmålene til Lucas Organisasjonen er å bidra til å minimere antallet hjemløse katter i Rogaland. Målet for dyrene vi tar inn er å finne et godt og varig hjem til dem. Alle våre katter får helsesjekk, første vaksine og blir kastrert og chippet når de forlater vårt senter/avtales i kontrakten. Ingen av våre katter skal brukes til avl. Vårt høyeste ønske er at alle dyr skal ha det godt og bo trygt i et godt hjem, og ikke ute som hjemløse. I Rogaland er det mørketall på 10 000 hjemløse katter.Når du adopterer en tidligere gatekatt åpner du muligheten for oss til å redde inn en ny hjemløs katt fra gata, dermed redder du to liv 🖤