RA

Rare gode frk RA
søker foralltidhjem.
💗

Hils på utrolige, kule, sære & skjønne vesle RA🖤 Dette er en beskrivelse av Ra i det tidligere fosterhjemmet sitt, hun flyttet nylig inn på senteret og er veldig redd og tilbaketrukket akkurat nå men dette er katten du vil bli kjent med når hun er trygg🖤 Da Ra først kom hjem til fostermor lignet hun ei svart komle med store øyne. Hun har siden vokst seg til å bli ei elegant ung dame som har en stor lidenskap i verden: kylling. Fra å være livredd og ligge og frese i et hjørne har eksponering til mennesker, andre katter, og himmelsk fuglekjøtt fått Ra ut av skallet sitt. Nå er hun en kosegris, mat-entusiast og en rampeunge. Hun er allerede kosete men lærer fortsatt nøyaktig hvor godt livet kan være, for litt siden krøp hun opp på fanget til fostermor for å få kos for første gang og det var et magisk øyeblikk. Hun er veldig glad i andre katter og skal ikke være enekatt da hun trenger en firbeint venn å knytte seg til og elske i tillegg til menneskene sine. Om Ra er en svart katt eller en egyptisk gud diskuteres fortsatt, men en ting er sikkert: hun er en kjælen, leken, morsom og sosial venn. Hun oppfordrer også til god hygiene på kjøkkenet, hvis du ikke er rask nok med å vaske opp eller sette bort matrester tar hun ansvar og gjør det for deg. Menneskemat er uansett kulere enn kattemat. Har vi nevnt at hun liker kylling? :)) Liker: kos, kylling. Liker ikke: brå bevegelser, mangel på kylling. Ta kontakt om du vil møte RA 🖤 Hun ble fanget inn med mammaen sin på et industriområde i Tananger nyttår i fjor og er født ca okt 2020.

Vurderer du adopsjon?

Kontakt oss her via finn.no eller på mail: adopsjon @lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vi avtaler en tid for besøk da vi alltid ønsker å treffe nye eiere før det avtales adopsjon/henting, kun unntaksvis får en pus med seg ved første gangs møte. Dette fordi vi vil være sikre på at vi finner rett pus til rett eier. Merk at vi holder til på ØKSNEVAD I KLEPPE I ROGALAND.

Adopsjonsgebyret på kr 1500,- pr pus dekker:

🐾 Chip

🐾 Kastrering 

🐾 Helsesjekk & helsebok

🐾 Fiv & felv test

🐾 Vaksine 2x for de over 6 mnd (1x for de under)

🐾 Ormekur

Alle som adopterer via oss forplikter seg til å ta pus med til en av våre avtaledyrleger for kastrering så snart de er gamle nok, ved ca 6 måneders alderen. ALLE katter adoptert ut fra oss skal kastreres og ID merkes uten unntak. Voksne katter skal holdes inne i minst 8 uker i nytt hjem for å sikre at de finner veien hjem og ikke ender som hjemløse (igjen). Og kattunger skal ikke være ute alene før de er kastrert og er minst 12 mndr gml.

Et av hovedmålene til Lucas Organisasjonen er å bidra til å minimere antallet hjemløse katter i Rogaland. Målet for dyrene vi tar inn er å finne et godt og varig hjem til dem. Alle våre katter får helsesjekk, første vaksine og blir kastrert og chippet når de forlater vårt senter/avtales i kontrakten. Ingen av våre katter skal brukes til avl. Vårt høyeste ønske er at alle dyr skal ha det godt og bo trygt i et godt hjem, og ikke ute som hjemløse. I Rogaland er det mørketall på 10 000 hjemløse katter.Når du adopterer en tidligere gatekatt åpner du muligheten for oss til å redde inn en ny hjemløs katt fra gata, dermed redder du to liv 🖤