SEAL

Seal søker fosterhjem
eller foralltidhjem.
💗

Senteret vårt på Klepp er egentlig bare for hjemløse katter men plutselig snek det seg en sel inn :)) Tøffingen SEAL ble funnet og meldt inn med hodet og et forbein sittende fast i et plastlokk som måtte skjæres løst av en dyrlege. Han var veldig redd da han kom inn på senteret men med tid, sosialisering og Calm-fôr som hjelper stressa katter kom han ut av skallet og hula si🤍 NÅ er Seal en rolig og klok herremann som forvandles til en lykkelig kattunge så snart han finner en leke. Catnip er tipp topp og han elsker å kose med andre katter, han vil ikke bli tatt på helt enda men han nærmer seg, og synes nok at livet er ganske så greit for tiden🤍 Seal er født ca mai 2020.

Liker: lek, kattekos, catnip.
Liker ikke: innpåslitne hender, plastlokk.

Vi ønsker oss et erfarent fosterhjem el foralltidhjem til denne flotte gutten! Må ha pågangsmot, tålmod & tid nok til å la det ta den tiden det tar å få han helt trygg. Vil DU hjelpe oss? Ta kontakt! 🤍

🤍

Vurderer du adopsjon?

Kontakt oss her via finn.no eller på mail: adopsjon @lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vi avtaler en tid for besøk da vi alltid ønsker å treffe nye eiere før det avtales adopsjon/henting, kun unntaksvis får en pus med seg ved første gangs møte. Dette fordi vi vil være sikre på at vi finner rett pus til rett eier. Merk at vi holder til på ØKSNEVAD I KLEPPE I ROGALAND.

Adopsjonsgebyret på kr 1500,- pr pus dekker:

🐾 Chip

🐾 Kastrering 

🐾 Helsesjekk & helsebok

🐾 Fiv & felv test

🐾 Vaksine 2x for de over 6 mnd (1x for de under)

🐾 Ormekur

Alle som adopterer via oss forplikter seg til å ta pus med til en av våre avtaledyrleger for kastrering så snart de er gamle nok, ved ca 6 måneders alderen. ALLE katter adoptert ut fra oss skal kastreres og ID merkes uten unntak. Voksne katter skal holdes inne i minst 8 uker i nytt hjem for å sikre at de finner veien hjem og ikke ender som hjemløse (igjen). Og kattunger skal ikke være ute alene før de er kastrert og er minst 12 mndr gml.

Et av hovedmålene til Lucas Organisasjonen er å bidra til å minimere antallet hjemløse katter i Rogaland. Målet for dyrene vi tar inn er å finne et godt og varig hjem til dem. Alle våre katter får helsesjekk, første vaksine og blir kastrert og chippet når de forlater vårt senter/avtales i kontrakten. Ingen av våre katter skal brukes til avl. Vårt høyeste ønske er at alle dyr skal ha det godt og bo trygt i et godt hjem, og ikke ute som hjemløse. I Rogaland er det mørketall på 10 000 hjemløse katter.Når du adopterer en tidligere gatekatt åpner du muligheten for oss til å redde inn en ny hjemløs katt fra gata, dermed redder du to liv 🖤