TIGERLILL

Søteste frk Tigerlill
søker foralltidhjem.
💗

Fineste frøken Tigerlill er som navnet sier en liten tiger🤍 Hun er ca 5 år gammel og blir omplassert via oss da eier ikke kunne beholde henne. OG dette er altså Ikke frk T sin feil i det hele tatt da hun er likandes og søt og snill på alle måter. Med folk that is, hun er en prinsesse og en diva så hun vil ha hjemmet sitt uten konkurranse fra andre puser. Garantert fylt med lots of love & cuddles altså & siden hun har en «stuerein» fortid så er hun 110% tam og bor nå midlertidig på kjøkkenet på senteret hvor hun håper på besøk fra DEG 🤍 Tigerlill liker ALLE folk og kan gå til alle typer hjem – hun er tillitsfull, sosial, leken og kjærlig. Må få trygge og gode utemuligheter. Bortsett fra det – så passer alle. Så ta kontakt om du vil hjelpe oss – og frk T 🤞🏻 Vi søker familier el enslige med hensynsfulle barn ( hvis dere har barn), og vi vil at de som adopterer skal være ansvarsfulle voksne som vil ta godt vare på våre skatter hele livet deres🤍Vi setter også stor pris på om din henvendelse er seriøs og gjennomtenkt. Vi tar mer enn gjerne imot besøk for å hilse på, så ta kontakt for avtale om du er klar for et nytt medlem i familien 🤍

Vurderer du adopsjon?

Kontakt oss her via finn.no eller på mail: adopsjon @lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vi avtaler en tid for besøk da vi alltid ønsker å treffe nye eiere før det avtales adopsjon/henting, kun unntaksvis får en pus med seg ved første gangs møte. Dette fordi vi vil være sikre på at vi finner rett pus til rett eier. Merk at vi holder til på ØKSNEVAD I KLEPPE I ROGALAND.

Adopsjonsgebyret på kr 1500,- pr pus dekker:

🐾 Chip

🐾 Kastrering 

🐾 Helsesjekk & helsebok

🐾 Fiv & felv test

🐾 Vaksine 2x for de over 6 mnd (1x for de under)

🐾 Ormekur

Alle som adopterer via oss forplikter seg til å ta pus med til en av våre avtaledyrleger for kastrering så snart de er gamle nok, ved ca 6 måneders alderen. ALLE katter adoptert ut fra oss skal kastreres og ID merkes uten unntak. Voksne katter skal holdes inne i minst 8 uker i nytt hjem for å sikre at de finner veien hjem og ikke ender som hjemløse (igjen). Og kattunger skal ikke være ute alene før de er kastrert og er minst 12 mndr gml.

Et av hovedmålene til Lucas Organisasjonen er å bidra til å minimere antallet hjemløse katter i Rogaland. Målet for dyrene vi tar inn er å finne et godt og varig hjem til dem. Alle våre katter får helsesjekk, første vaksine og blir kastrert og chippet når de forlater vårt senter/avtales i kontrakten. Ingen av våre katter skal brukes til avl. Vårt høyeste ønske er at alle dyr skal ha det godt og bo trygt i et godt hjem, og ikke ute som hjemløse. I Rogaland er det mørketall på 10 000 hjemløse katter.Når du adopterer en tidligere gatekatt åpner du muligheten for oss til å redde inn en ny hjemløs katt fra gata, dermed redder du to liv 🖤