TRIPSI

Søteste Tripsi ønsker seg et foralltidhjem. 💗

Herlige, gode frøken TRIPSI er ei skjønn og ung jente født ca Juli 2017, og hun ble hentet fra en koloni sommeren 2018. Tripsi er en av våre mer engstelige puser, men hun er sosial & glad i kos på hennes premisser. Hun er fortsatt preget av starten som hjemløs & er skeptisk, spesielt i starten, og vil trenge tid på å bli vant med nye folk og nytt sted. Dessverre har hun måttet bytte fosterhjem, og da settes hun også litt tilbake før hun «tiner» opp igjen. Vi har sett at hun kan koses masse med, men først når hun er heelt trygg. Tripsi er altså en sart og nydelig sjel, som kan være tillitsfull, men for hver flytting begynner man nesten på nytt med henne. Hun er ikke en pus for hvem som helst, da det kreves tålmodighet og tid🤍 MEN vi mener likevel at hun godt kan bo hos en familie – men at helt små barn fast i samme hus ikke er helt optimalt, da må de i såfall være «kattavandte». Utover dette vil Tripsi kunne bli et fantastisk familiemedlem i alle typer familier.
Har du det rette hjemme for Tripsi? Et godt hjem hvor Tripsi kan få være seg selv – finne roen og få den kjærligheten og omsorgen hun fortjener i et eget foralltidhjem. Alt hun ønsker seg er MYE kos og omsorg. Er det hos dere? 🤍

Vurderer du adopsjon?

Kontakt oss her via finn.no eller på mail: adopsjon @lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vi avtaler en tid for besøk da vi alltid ønsker å treffe nye eiere før det avtales adopsjon/henting, kun unntaksvis får en pus med seg ved første gangs møte. Dette fordi vi vil være sikre på at vi finner rett pus til rett eier. Merk at vi holder til på ØKSNEVAD I KLEPPE I ROGALAND.

Adopsjonsgebyret på kr 1500,- pr pus dekker:

🐾 Chip

🐾 Kastrering 

🐾 Helsesjekk & helsebok

🐾 Fiv & felv test

🐾 Vaksine 2x for de over 6 mnd (1x for de under)

🐾 Ormekur

Alle som adopterer via oss forplikter seg til å ta pus med til en av våre avtaledyrleger for kastrering så snart de er gamle nok, ved ca 6 måneders alderen. ALLE katter adoptert ut fra oss skal kastreres og ID merkes uten unntak. Voksne katter skal holdes inne i minst 8 uker i nytt hjem for å sikre at de finner veien hjem og ikke ender som hjemløse (igjen). Og kattunger skal ikke være ute alene før de er kastrert og er minst 12 mndr gml.

Et av hovedmålene til Lucas Organisasjonen er å bidra til å minimere antallet hjemløse katter i Rogaland. Målet for dyrene vi tar inn er å finne et godt og varig hjem til dem. Alle våre katter får helsesjekk, første vaksine og blir kastrert og chippet når de forlater vårt senter/avtales i kontrakten. Ingen av våre katter skal brukes til avl. Vårt høyeste ønske er at alle dyr skal ha det godt og bo trygt i et godt hjem, og ikke ute som hjemløse. I Rogaland er det mørketall på 10 000 hjemløse katter.Når du adopterer en tidligere gatekatt åpner du muligheten for oss til å redde inn en ny hjemløs katt fra gata, dermed redder du to liv 🖤