VILLY

Vennlige kjærlige Villy
søker foralltidhjem.
💗

Vennlige VILLY søker et godt & stabilt #foreverhome🤍 Han har mildt sagt hatt et liv hvor folk har svikta han så nå ønsker vi at noen vil ta godt vare på han og at han slipper å flytte mer! Villy er en rolig, stødig og helt tam fyr på ca 6-7 år som ble funnet forlatt uten mat & drikke innestengt i en fraflytta bolig & Villy måtte ha dyrlegehjelp og godt stell for å klare seg. Men han er en fighter! Og fant seg nytt hjem, men så ble ny eier syk og Villy er igjen hos oss. Han ser nok litt motløs ut på bildene MEN vi forsikrer at denne gutten på ingen måte har gitt opp tanken på det gode liv hos en familie som vil være glad i han 🤍

Villy er altså 110% tam, han er leken, elsker kos, og går med alt og alle. Han er bestevenn med Bruce hos oss men kan være enepus el bo med andre puser. Bruce må ha trygge uteområder og få være utepus.

SÅ blir du Villy sin savior ? Vil DU gjøre en forskjell for denne gutten? Gi lyd – Ville venter tålmodig – igjen – på et godt hjem🤍

Vi søker familier el enslige med hensynsfulle barn (hvis dere har barn), og vi vil at de som adopterer skal være ansvarsfulle voksne som vil ta godt vare på pusene som har hatt en litt kronglete start🤍
Vi setter også stor pris på om din henvendelse er seriøs og gjennomtenkt siden vår tid er dyrebar og alle våre «ansatte» er frivillige.

Vi tar mer enn gjerne imot besøk hvis du vil hilse på, så ta kontakt for avtale om du er klar for et nytt medlem i familien 🤍 T A K K for at du leser denne annonsen og vurderer en av våre skatter som ditt nye medlem i familien🖤 Kontakt oss her via finn.no (svarer vi kjappest) eller på mail: adopsjon@ lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vurderer du adopsjon?

Kontakt oss her via finn.no eller på mail: adopsjon @lucasorganisasjonen.no, om du vil hilse på, eller om du har spørsmål.

Vi avtaler en tid for besøk da vi alltid ønsker å treffe nye eiere før det avtales adopsjon/henting, kun unntaksvis får en pus med seg ved første gangs møte. Dette fordi vi vil være sikre på at vi finner rett pus til rett eier. Merk at vi holder til på ØKSNEVAD I KLEPPE I ROGALAND.

Adopsjonsgebyret på kr 1500,- pr pus dekker:

🐾 Chip

🐾 Kastrering 

🐾 Helsesjekk & helsebok

🐾 Fiv & felv test

🐾 Vaksine 2x for de over 6 mnd (1x for de under)

🐾 Ormekur

Alle som adopterer via oss forplikter seg til å ta pus med til en av våre avtaledyrleger for kastrering så snart de er gamle nok, ved ca 6 måneders alderen. ALLE katter adoptert ut fra oss skal kastreres og ID merkes uten unntak. Voksne katter skal holdes inne i minst 8 uker i nytt hjem for å sikre at de finner veien hjem og ikke ender som hjemløse (igjen). Og kattunger skal ikke være ute alene før de er kastrert og er minst 12 mndr gml.

Et av hovedmålene til Lucas Organisasjonen er å bidra til å minimere antallet hjemløse katter i Rogaland. Målet for dyrene vi tar inn er å finne et godt og varig hjem til dem. Alle våre katter får helsesjekk, første vaksine og blir kastrert og chippet når de forlater vårt senter/avtales i kontrakten. Ingen av våre katter skal brukes til avl. Vårt høyeste ønske er at alle dyr skal ha det godt og bo trygt i et godt hjem, og ikke ute som hjemløse. I Rogaland er det mørketall på 10 000 hjemløse katter.Når du adopterer en tidligere gatekatt åpner du muligheten for oss til å redde inn en ny hjemløs katt fra gata, dermed redder du to liv 🖤