**Personvernerklæring**

Velkommen til Lucas Organisasjonen ! Vi setter stor pris på at du handler hos oss, og vi ønsker å informere deg om vår tilnærming til personvern.

**Innsamling av personlig informasjon:**
Når du besøker vår nettside eller handler hos oss, kan vi samle inn visse typer personlig informasjon, som navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Denne informasjonen er nødvendig for å behandle bestillinger, levere produkter og gi deg den beste kundeservicen mulig.

**Bruk av informasjonen:**
Vi bruker din personlige informasjon utelukkende for å behandle bestillinger og forbedre din handleopplevelse hos oss. Vi deler ikke dine opplysninger med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det er nødvendig for å oppfylle din bestilling. Se egne vilkår for bruk av Vipps

**Sikkerhet:**
Vi tar sikkerheten til din personlige informasjon på alvor. Vår nettside er sikret med bransjestandard sikkerhetstiltak for å beskytte dine opplysninger mot uautorisert tilgang, endring eller ødeleggelse.

**Informasjonskapsler:**
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din online opplevelse. Disse små tekstfilene lagres på enheten din og hjelper oss med å analysere nettstedstrafikk og tilpasse innholdet for deg. Du kan velge å akseptere eller avvise informasjonskapsler i innstillingene på nettleseren din.

**Endringer i personvernerklæringen:**
Vi forbeholder oss retten til å oppdatere denne personvernerklæringen etter behov. Vi oppfordrer deg til å jevnlig sjekke denne siden for å være oppdatert om eventuelle endringer.

Ved å handle hos oss, samtykker du til vår personvernerklæring. Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående personvern, vennligst kontakt oss på postlucasorganisasjonen.no.

Takk for at du valgte Lucas Organisasjonen