Hei alle!

Mitt navn er Casper og jeg flyttet inn på Lucas sitt senter for ca 2 uker siden. Jeg har nok hatt et hjem da jeg er trygg på mennesker og veldig glad i kos. Men jeg bærer preg av  gått ute en stund så nå ønsker jeg å finne meg nytt hjem der jeg kan få masse kjærlighet og kos.

Jeg er langhåret og krever at min nye familie børster meg slik at jeg slipper og ha floker i pelsen min. Jeg har fått en klipp av de som passer på meg og det er jeg veldig glad for! I tillegg har jeg blitt kastrert og da fått dyrlegen ut at jeg har en bilyd på hjertet mitt. Det går helt fint og jeg bærer ikke preg av dette, men derfor vil jeg passe i et rolig voksent hjem.

Casper sin alder er ukjent men vi vil tippe han er mellom 1 år og 2 år.

Har du lyst å hilse på Casper, eller vite mer om adopsjon gjennom Lucas, da fyller du ut skjemaet her!