Heisann!

Jeg heter Kaisa og er en dame på rundt 2 år. Jeg er veldig glad i kos og mat! Jeg har bodd på Lucas sitt senter i snart 4 måneder. Jeg flyttet inn her når jeg var høygravid og jeg fødte 5 nydelige kattunger, i tillegg tok jeg til meg en kattunge til som trengte en reservemamma. Alle mine unger er nå gamle nok til å finne nye hjem og da er det på tide at jeg og finner meg et nytt hjem.

Jeg er eventyrlysten og glad i og klarte så jeg håper og finne en familie som kan gi meg et stort og spennende klorestativ/klatrestativ, jeg er og til tider noe snakkesalig av meg når jeg har lyst på oppmerksomhet.

Har du lyst å hilse på meg eller vite mer om adopsjon? da trykker du her!Error: Your Requested widget "post Notif " is not in the widget list.

 • [do_widget_area avada-blog-sidebar]
  • [do_widget_area avada-footer-widget-1]
   • [do_widget_area avada-footer-widget-2]
    • [do_widget_area avada-footer-widget-3]
     • [do_widget_area avada-footer-widget-4]
      • [do_widget_area avada-slidingbar-widget-1]
       • [do_widget_area avada-slidingbar-widget-2]
        • [do_widget_area widgets_for_shortcodes]
         • [do_widget_area wp_inactive_widgets]